P*skarteluhaaste #162 -Värit

Värejä siis… Kuvakollaasissa alempana on kuva tarvikkeista, joita pengoin kaapeista vastaamaan pyydettyjä värejä. Vaikea tietää miltä värien pitäisi ”oikeasti” näyttää kun katsoin p*skarteluhaasteen sivuja sekä kännykällä, että tietokoneella ja värit näytti täysin erilaisilta molemissa laitteissa, mutta tälläisen sain itse aikaan. Kortti edestä:

image

Ja tässä kollaasi, josta löytyy tarvikkeet, jotka etsin korttia varten ja kortti takaa

image

Ja näin tein kortin:
Ensimmäiseksi leikkasin pohjakartongin 13cmx13cm ja väritin tummanharmaaseen paperiin Distress Markeri faded jeansilla kiekuroita jotka vesiväritin säiliösiveltimellä.

Toiseksi stanssasin kukat Sizzixin Flower Layers #8:lla vaalean harmaasta paperista ja kiekuran kuivaneesta väritetystä harmaasta pahvista Flourish #10:llä.

Kolmanneksi käsittelin reunat korttipohjasta ja stanssauksista Distress Ink black sootilla ja piirsin Lime Green ProMarkerilla kukkiin viivoja. Samalla Lime Greenillä väritin myös magnapaperia tekstiä varten.

Neljänneksi liimasin kaksipuoleista (Biltema) teippiä väritetyn mangapaperin taakse ennen stanssausta Tin Holzin Typeset stanssilla. Kun sain riittävän määrän kirjaimia kasaan asettelin kaikki stanssaukset paikoilleen ja liimasin kukat ja kiekuran kiinni glossylla ja kirjaimet valmiiksi taustalla olevalla 2-puoleisella teipillä. Suurena apuna kirjaimien asettelussa oli pinsetit, itselläni on tuollaiset pitkänmalliset vähän käyrät päästä joita olen käytänyt saumurin langoitukseen.

Viidentenä ompelin helmet paikalleen pienellä silmäneulalla ja ihan tavallisella ompelukonelangalla. Tein irtopahville testin myös liimalla (glossy) helmien kiinnittämisestä ja ne pysyikin ihmeen hyvin, mutta jos niitä nyki liikaa niin pahvista repesi helmen mukana ohut pintakerros. Siispä päädyin ompeluun. Ompelun jälkeen koristelin korttia vielä Rangerin Liguid pearlsilla (platinum pearl) ja kortti on edestä valmis.

Kortin takaa halusin ompelulangat piiloon ja liimasin 12,5cm x 12,5cm harmaan pahvin 2-puoleisella teipillä kiinni ja päälle mustalla musteella reunat käsitelty vaaleanharmaa paperi ja koristeeksi pearlsia.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”P*skarteluhaaste #162 -Värit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s