P*skarteluhaaste #163 – Lahja

Paskarteluhaasteessa aiheena tällä viikolla lahja ja päädyin heijastimeen ja korttipakettiin.

image

image

Korttipohjana on mustaa kartonkia 15x21cm, jonka nuuttasin (alempana löytyy kuva, jossa mitat nuuttauksille). Leimailin Sinellistä ostetulla Inkadinkado sydänleimasimella Distress embossing inkillä kuvion nuuttaamisen jälkeen, kohojauheena käytin Rangerin Embossing Powder Silveriä. Punaiset kimalteet on tehty sydämmeen Rangerin Xmas Red sticklesillä. Herätä huomiota- ja Muista näkyä-tekstit on kirjoitettu picket fence Distress Markerilla ja päälle on kirjoitettu kultaisella geelikynällä. Korttin nuuttauksista ulommaisimmat on liimattu kiinni korttipohjaan. Tein reiät heijastinta ja organzanauhaa varten Fiskarssin eylet setterillä. Kortin takana on Distress Markerilla piirrettyjä tähtiä sekä ympäri korttia tähti tarroja.

Mitat ei oikein näy alla olevassa kuvassa, joten tässä mitat kirjallisena vasemmalta oikealle: 0,5cm, 0,5cm, 0,5cm, 9cm, 0,5cm, 8,5cm, 0,5cm, 0,5cm, 0,5cm,

image
image

Heijastin on stanssattu Big Shot-leikkurilla aloituspakkauksessa mukana tulleella sydänstanssilla. Ennen stanssaamista liimasin heijastin kankaan taakse kaksipuoleista Biltema teippiä. Heijastin sydämmen liimamasin huopasydämmen päälle ja ompelin vielä yhteen punaisella tikkauslangalla. Taakse ompelin kiinni hakaneulan.

image

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s