Haaste 62 – Jouluisia paketteja tai pakettikortteja

Lauran korttihaasteeseen osallistun tällä viikolla pienellä paketilla, joka on menossa äidilleni ja sisältää munakellon. Huomasin pari kuukautta sitten, ettei äiti moista omista ja eihän ilman sellaista voi elää, eihän. :)

image

Pakettipaperina on Tampereen käsityömessuilta ostamaani paperia, jossa on kuviointina revittyjä lehtileikkeitä.

image

Paketin kyljessä oleva tagi on leikattu kirkkaasta kutistemuovista Tim Holtzin Tag & Bookplatesilla. Leikkaamisen jälkeen hioin kutistemuovin pintaa hiomapaperilla ja leimasin mustalla StazOnilla tekstin ja poron. Sitten piirsin ProMarkereilla joulupallot, sekä katkoviivan ja kutistin tagin.

Laatikon päällä oleva kukka on leikattu Sizzix Flower Layers #8 punaisesta paperista. Kukassa on 3 isoa ja 3 pienempää kukkaa, jotka on rypistelty hyvin pieniksi mytyiksi ja sitten avattu. Kukan päällä on valkoisesta kutistemuovista tehty nappi, jonka reunassa on punaisella ProMarkerilla tehty katkoviiva. Rei’itin kaikki kukanlehdet Fiskarsin Eylet setterillä 1/8″ ja pujotin valkoisen paperilangan terälehdistä ja napista läpi ja avasin paperilanganpäät lehdiksi. Paketin ympärille tulleesta paperinauhasta sai vielä 2 ”lehteä” lisää. Lopuksi liimasin kukan paketin päälle Glossy accentsilla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s