Skräppipapereiden säilytys

Tässä aloittelevan skräppääjän ongelma. Miten 12×12″ skräppipapereita olis hyvä säilyttää siten, että niitä olis helppo pläräilläkkin? Itse päädyin Ikean Dröna laatikkoon (ulkomitoiltaan 33x38x33cm)

image

Laatikko on kankainen ja laitoin sen sisäpuolelle pisimmille sivuille, ylä- ja alareunaan molemminpuolin, tarranauhan koukkupuolta. Tarranauhan koukkupuolessa, jota käytin, oli valmiiksi liima, mutta kun se loppui kesken jatkoin yhden pätkän liimattomalla ja kiinnitin sen kontaktiliimalla. Lopputulos oli hetken käytön jälkeen se, että kontaktiliimalla kiinnitetty pysyy kiinni laatikon reunassa ja valmis liimaiset irtoilevat. Joten nyppäsin valmisliimaiset vielä kokonaan irti ja liimasin nekin kiinni kontaktiliimalla. Sitten ompelin väliin ”liinoja”, joihin laitoin kaikkiin kulmiin tarranauhan silmupuolen pätkät. Siten sain rakenneltua tarpeen mukaan siirreltäviä väliseiniä.

Yhtähyvin toimisi varmasti, jos väliseinät rakentelisi esim. pahvista, jos ompeleminen ei ole oma juttu. Tällä sai aikaiseksi budjettiversion skräppipaperi säilytykseen, ja jos skräppipapereita ei ole koko laatikollista niin siirreltävillä väliseinillä saa laatikosta tilaa muunkin säilytykseen. Ainoana miinuksena, jonka keksin kun en ole vielä käytössä ehtinyt laatikkoa ihmeemin testailla, on se että laatikko on kanneton ja paperit tulee reunan yli sentin verran. Mutta en tiedä onko siitä oikeasti haittaa.

Dröna-laatikon vieressä tuli kuvaan mukaan Ikean Knös teline, jossa on ollut näppärä säilytellä kaikkea kokoajan työpöydällä tarvittavaa pikkutavaraa.

Ettäpä sellaista Ikea mainosta. Jos jollakulla on muita hyviä skräppipapereiden säilytysideoita kuulisin niistä mielelläni. :)

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Skräppipapereiden säilytys

  1. Paluuviite: Tammikuun haaste: Askartelutarvikkeiden säilytysratkaisut « mileksi's Blog

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s