Minä askartelijana

Askartelupirtillä on askarteluhaasteena ”Minä askartelijana” ja siihen osallistun mielestäni hyvinkin minua kuvaavalla kortilla. Tässä kuvat kortista edestä ja takaa:

image

image

On kovin vaikea vastata, että minkälainen olen askartelijana, mutta voihan sitä yrittää. Rakastan erityisesti leimoja ja nappeja ja eylettejä ja musteita ja syksyllä hankkimaani Big Shottia. Olen myöskin viimeaikana ihastunut skräppäämisestä. Pidän kaikenlaisista kirkkaista väreistä askartelu töissä ja toisaalta myös maaväreistä. Erityisesti pinkit ja oranssi ovat viimeaikoina houkutelleet. :)

Kortin teossa käytin korttipohjana First edition paperin Love letters-paperipaketin 12×12″ sivua, josta leikkasin 10x18cm suikaleen, josta nuuttasin 10x15cm korttipohjan. 3cm nuutatun suikaleen kiinnitin 2-puoleisella teipillä kiinni.

Stanssanin lilasta kartongista Nellie’s multi frame’s MDF033 isoimmalla piparireunaisella stanssilla. Samasta paketista löytyvällä isoimmalla neliöstanssilla leikkasin valkoiseta paperista neliön, johon olin leimannut lahjapaketit jo valmiiksi. Kultainen kuitukangas on käsin saksilla leikattu. Piparireunaisen stanssauksen reunat käsittelin Distress Inkin Vintage photolla.

Leimoja kortissa on lahjapakettipino, joka on tiimarista ostettu Stampendous-leimasin. Onnea ”kolikko” on finnstamperilta hankittu ja kortin takana oleva tagi on GlasOhlsonin leimapaketista löytyvä kirkasleimasin.
Lahjat ja onnea on väritetty Promarkereilla, joihin olen myöskin kovasti rakastunut niiden intensiivisten värien ja helppokäyttöisyyden takia. :) Tagi on leimattu sekä lilalle kartongille, että valkoiselle paperille ja valkoisesta on leikattu keskusta irti ja teipattu lilan päälle. Lopuksi napautin tagiin kullan sävyisen sirkan/eyletin.

Viimeiseksi ompelin 3mm leveään satiininauhaan kaksi nappia ja pujottelin siihen tagin ja liimasin sen kiinni 2-puoleisemma teipillä ja laitoin rusetille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s