P*skarteluhaaste #169 – Easel

P*skarteluhaasteessa aiheena Easel eli telinekortti. Enpäs ollut tällaista ennemmin tehnyt, mutta nytten kun eka on takana niin varmasti on lisää tulossa.

image

image

Korttipohjana käytin First edition paperin, Love letters paperipaketin sivua 12″x12″, josta leikkasin osat, joista tulee 6″x6″ kortti.

Leima on Make it Craftyn Fairy Celandine, joka on leimattu StazOn musteella Letrasetin Comic Marker Padin sivulle ja väritetty Promarkereilla.

Kiekurat on stanssattu Whimsy Stamps – Elegant Flourishes stanssilla Core dinations Whitewash kartongista ja hiottu. Samasta kartongista on myös revitty Iloista synttäriä tekstin pohja ja siihen on kohokuvioitu Hobby Solutionin Flowering spring kohokuviointitaskulla ja hiottu.

Iloista Synttäriä- tekstin ympyrät on ensin stanssattu valkoisesta paperista Sizzixin Circles #4 pienimmällä ympyrällä. Stanssaamisen jälkeen kirjaimet on leimattu Aladinen Alphabet circusella, Distress inkin walnut stain musteella. Lopuksi käsittelin vielä kunkin kirjain ympyrän reunat Distress Inkin vintage photolla.

Korttia pystyssä pitämässä on rosetti, jonka teko-ohjeet kirjoittelin tänne. Ja muutama puolihelmi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s