Haaste #6 – Yleissävyltään vaalea kortti

Löysin askartelupajan haasteineen ja ajattelin lähteä mukaan. Tämä kortti meni aikapitkälti ihan kokeiluksi, mutta ei se lopputulosta ainakaan paljon pahentanut. Yllättävän hankalan tuntuista tehdä vaalea kortti. :)

image

Korttipohjan leikkasin Sinellistä ostetusta kartongista, jossa on vähän karhea pinta. Leimailin siihen Stampendouksen leimasimella lahjapaketteja DistressInkin vintage photolla, evergreen boughilla ja iced sprucella, jolla käsittelin myös kortin reunat.

Keskellä oleva ovaali on silkkipaperia, jonka rypistelin ja jonka taakse liimasin Bilteman leveää 2-puoleista teippiä, jonka jälkeen stanssasin sen Nellie’s multi frame’s MFD047 stanssilla BigShotilla. Stanssauksen jälkeen piirsin ovaalin reunoihin kultaisen ja hopean kehyksen geelikynillä.

Paljon Onnea teksti on valkoista kopiopaperia, jonka myöskin ryttäsin ja johon vetelin vintage photo DistressInkiä ja suihkin vähän vettä. Kun paperi oli kuivunut liimasin taustalle kaksipuoleista teippiä ja stanssasin Tim Holzin Vintage Market stanssilla ja kirjaimet irroitettuani piirsin jokaisen kirjaimen reunat mustalla ProMarkerilla.

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Haaste #6 – Yleissävyltään vaalea kortti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s