Mahtava askartelupirtti

Olipas viikonloppu! Aivan mahtava! Tilaisuus oli hyvin järjestetty ja siellä oppi aivan uskomattomasti uusia juttuja. Yleensä kirjoitan askarteluihin miten ja millä olen töitä tehnyt, mutta nyt on niiiiiin paljon kaikkea, että kuvat toivottavasti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Lauantai alkoi Emmon Skräppäyksen alkeiskurssilla ja siellä tuli tehtyä sivu viime kevättalvena kuvaamastani Hippiäisestä, joka pääsi juuri lennähtämään karkuun kun löysin sen :)
image
image

Sitten käytiin pienellä tauolla ja jatkettiin paperiliittimen Riikan kanssa Gesso kurssilla. Kuva on meidän häämatkalta Italiasta Pisasta, jossa kojussa oli myynnissä t-paita.
image

Ja lähikuva…
image

Kurssien jälkeen oli vielä aikaa askarrella illalla salissa, jossa oli aivan pakko päästä kokeilemaan Paperilohikäärmeen The Octopode Factory leimasimia joita ostostelin. Tein niillä pari korttia/tagia kokeeksi. <3
image
image

Sunnuntaina oli edessä Emmon Mixed media kurssi, jossa tehtiin canvastaululle. Kuvasa on meidän haukotteleva Wendy ja vähän The Octopode Factorynkin leimaa kokeilin mukaan :)
image

Ja tässä vähän minun ”sotkemisia” lähempää
image

Sitten viimeisenä kurssina Emmo veti vielä Kerroksia kurssin, kun Riikka valitettavasti estyi kurssilta, mutta kurssi oli siltikin todella hyvä ja mukava. Siellä tein vielä sivun meidän toisesta kissasta Lulusta.
image

Kovin erillaista jälkeä tuli verrattanu aiempiin pariin sivuun, joita olen tehnyt, mutta se on vain hyvä asia kehittyä ja löytää uutta. Gessolla tulee kyllä nyt jatkossakin läträttyä, kun siihen on kerran sisään päässyt!

Kiitos vielä kaikkille tapahtuman järjestäjille hyvästä viikonlopusta ja sponsoreille kivasta lahjakassista!

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Mahtava askartelupirtti

  1. Ihania sivuja! Suosikkini on Kerroksia sivu, joka on kaikinpuolin täydellinen! Ihanat kerrokset, kauniit värit ja mainio asettelu! Gessosivussa on mahtavat värit ja pohjan tekstuuri. Taulussa puolestaan on hieno kontrasti hempeän pinkin ja räyhäkän ruskean välillä.

    Suurkiitos kursseille osallistumisesta – oli ihana tavata!

    • Kiitos :) Oma suosikkini on myöskin tuo viimeiseksi tehty kerroksia sivu. Ainakin omaan silmään noita katsellessa, nyt parin päivän jälkeen niiden tekemisestä, niissä näkyy ainakin jonkinlainen opitun matkan alku ja gessoilen ja skräppäilen varmasti paljon lisää tulevaisuudessakin. Kursseilta sai hyvän alun tekemiselle :) Tänään aamulla aloitin jo yhden uuden gesso-kerros-skräppisivun!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s