Kollaasikaulakoru

Olin torstaina Paperilohikäärmeessä kollaasikaulakoru-kurssilla. Siellä tehtiin pienet kolaasit (1″x3″), jotka laitettiin lasien väliin ja kehystettiin riipukseksi.

Oli aluksi ihmeen hankala lähteä tekemään noin pientä, kun viimeajat on tullut lähinnä vain skräpättyä ja 12″x12″ paperit alkaa tuntua pieniltä! Mutta sain kyllä kurssilta paljon ja oli tosi mukavaa. Atc-kortteja voisi kokeilla seuraavaksi :)

image

image

Toinen puoli korusta on tehty oranssilla ja keltaisella Flat Fabio mistillä ja niiden päälle on leimattu embosaus musteella Create-a-Scene Trees leimasinsetin oksalla ja embossattu Cosmic Shimmer Artic Blackilla. (Oli aivan pakko ostaa tuo oksaleimasin ja embossaus jauhe itsellekkin omaksi, niiiiin kivoja ne oli) ;)

Toiselle puolelle leimasin ensin embossaus musteella tähtiä ja embossasin ne kirkkaalla kohokuviointijauheella. Embossauksen jälkeen sumuttelin punaista mistiä ja päälle tein washiteippisulan, joihin olen jäänyt aivan koukkuun.

image

Shoppailujakin tuli tehtyä samalla kertaa. Pari rullaa washiteippiä, pari stanssia ja embossausjauhe ja aivan mahtava Tack’n’Peel-kalvo akryylipalikkaan. Siihen tarttuu kumileimasimet ilman ezmounttausta ja esim. softislevystä leikatut toimii tämän kanssa leimasimena niiin helposti! Aivan paras keksintö! :)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s