P*skarteluhaaste #177 – Pinkki + sininen

Onpas mukava yhdistelmä! :) Pääsinkin jatkamaan loppuun Hervannan skräppäilymiitissä aloittamani sivun, joka sopii tehtävän antoon loistavasti.

image

12″x12″ paperi on DCWV:n The neon chic stackista. Oma huone- teksti on perus tulostuspaperia, jonka päälystin Billteman alumiiniteipillä ja stanssasin Tim Holzin Vintage Marketilla. Stanssailun jälkeen läträsin niihin punaista ja sinistä alkoholimustetta. Tagi, jonka päällä teksti on, on Go Kreate Tattered Tags ja se on ostettu Paperilohikäärmeestä. Toiset tekstit on tehty Dymolla kirkkaalle dymoteipille.

Rattaat on stanssattu Sizzixin magneettistansseilla ja niitä on mistattu DistressInkillä ja Flat Fabion Hibisous Rosella ja lopuksi kuivattelun jälkeen käsittelin niiden reunoja vielä Distressin padistä fired brickillä ja iced sprucella. Rattaiden alla kulkee ohuita MT:n washi teippi paloja. Myös kuvan & tagin alla on washiteippiä. Rattaiden keskustoihin laittelin eylettejä ja haaraniittejä.

Palapelin palat on vanhasta palapelistä ja maalasin ne akryylimaaleilla ja leimasin niiden päälle Versafinellä tekstileimasimella.

Yläkulmassa oleva oksa on myöskin Paperilohikäärmeestä ostettu leimasin (Create-a-Scene Trees). Se on leimattu DistressInkin embossilla ja kohojauheena käytin Cosmic Shimmerin Lapis Sapphirea. Sitten tein vielä oksaan pisteitä Rangerin liguid pearls platiniumilla ja x-mas red sticklesillä.

3 kommenttia artikkeliin ”P*skarteluhaaste #177 – Pinkki + sininen

  1. Wautsi, mahtava asettelu! Ja nuo palapelinpalat…mulla on niitä paljon jemmattuna – ja paljon ideoita niiden varalle – mutta mikään ei ole vielä nähnyt päivänvaloo;) Hieno leiska!

  2. Aivan ihania leiskoja! Värikkäitä mutta samalla rauhallisia. Mun pitää joskus tulla sun oppiin…

    Meilläkin oli ragdoll, mutta jouduimme siitä viime syksynä luopumaan lapsen allergian takia. Raggikset ovat luultavasti maailman ihanimpia elukoita, ikävä kalvaa vieläkin. Suunnitelmissa on skräpätä Matista, kunhan ehdin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s