Amalian maaliskuun haaste: 3D/kerroksellisuus

Tein skräppisivun , josta löytyy kerroksia Amalian maaliskuun haasteeseen.

image

Paperina käytin Clas Ohlsonilta ostettua vaalean harmahtavaa paperia, joka tuli pakkauksessa, jossa oli yksivärisiä 12″x12″ papereita. Pohjimmaisena kerroksista löytyy musteita suihkittuna, Flat Fabioita ja DistressInkkiä. Valuttelin osan ja osaa vaan roiskin! :) Sumuttelujen kuivattamisen jälkeen painelin Distressin embossaus musteella TCW:n Mini Bamboo-maskin läpi ja ripottelin ”Cosmic Shimmerin Ultra Thick Embossing Crystals Amethyst Mist”-embossausjauhetta ja kuumensin rakeet. Embossausjauhe ja Flat Fabiomistit on ostettu Paperilohikäärmeestä.

Leimasin Stampendouksen kukka ja perhosleimasimella kuvioita taustalle (Distressillä ja Versafinella) ja 3rd Eye Baroque borderilla Versafinen Smokey grayllä. Suikaloin ja ressasin papereita ja laittelin taustaksi washiteippejä ja yhden sinisen suikaleen, joka on avattua paperinauhaa. Cherish each moment-tiketti on leikattu Papermanian Vintage Notes paperipaketin sivusta ja se on saanut reunoihinsa vähän DistressInkin Vintagephotoa.

Kukat on stanssattu valkoisesta huovasta Tim Holzin tattered florals stanssilla BigShotilla. Levitin terälehtiin vähän gessoa ennen suihkimista samoilla misteillä, joita käytin taustaan. Lopuksi napit paikallensa ja Dymolla vaaleanpunaisella tarralla Prinsessa Lulu-teksti.

Vähän pidempi sepustus vaihteeksi, toivottavasti en pitkästyttänyt pahasti jos jaksoit tänne asti lukea. Kiitos! :)

3 kommenttia artikkeliin ”Amalian maaliskuun haaste: 3D/kerroksellisuus

  1. Aivan ihana leiska! Pidän sun sivuista, ne on herkullisia mutta samalla niissä on tilaa hengittää. Upeaa asettelua! <3

    Ragdollit on myös ihania. Harmi ettei meille voi lapsen allergian takia enää tulla eläimiä, muuten ottaisin koko tuvan täyteen ragdolleja. :(

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s