# 4 Mieliala – Mood

Skräppihetket-haasteessa pyydettiin mieliala sivua. Päätin tehdä vähän erilaisen sivun vaihteeksi ja mielialan kiteytin sanaan ”epätoivo”, joskin sivun kuvan tunne sisältä painokelvottomammankin tunnetilan sen lisäksi… Hyvin synkkä leiska siis verrattuna kaikkiin aiemmin tekemiini, sivusta ei paljon värejä löydy. Sivun rakentaminen oli jossain mielessä aika terapeuttista, varsinkin kun aloitin sivun tekemisen varsin henkisesti raskaan työpäivän jälkeen. Itse valokuva on kuvattu joskus joulun ja uudenvuoden välissä ja tämäntyylisen sivun rakentaminen on ollut mielessä siitä lähtien.

image

Pohjinmaisena on musta 12″x12″ paperi, jonka päällä on ClasOhlsonin harmaa paperi, jonka reunat revin ja käsittelin mustalla DistressInkillä. Tein salmiakkiruutumaskilla vinoneliöitä taustalle tuputtamalla mustaa mustetta sabluunan/maskin läpi. Rypistin toisen puolen paperista ja ryppyjen huippuhin levitin mustaa disdressiä suoraan mustetyynystä.

Punainen paperi on valkoista tulostuspaperia, jonka värjäsin suihkimalla mistejä (omia distressink seoksia ja flat fabiota). Epätoivo-teksti on samasta paperista ja se on stanssattu BigShotilla Tim Holzin Typesetillä. Filminauha on samaisen miehen Mini Filmstrip & Mini Tickets stanssilla tehty. Musta pitsikukka on Go Kreaten Spiral #3 stanssattu ja lanka ”kukat” on tavallista ompelukonetikkauslankaa, jota on kieputeltu kukkapitsilaitteella. Lisäksi sivusta löytyy pari punaista puolihelmeä ja mustaa numerowashiteippiä.

En saanut kännykällä leiskasta niin hyvää kuvaa, että journalingin teksi näkyisi luettavasti, mutta siinä lukee seuraavaa: Se tunne kun koko päivän on odottanut ja odottanut ja kello on jo ties mitä ja tajuaa että menee vielä tunteja ennen kun pääsee itse kotiin ja saa olla edes hetken rauhassa.

2 kommenttia artikkeliin ”# 4 Mieliala – Mood

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s