Lanzarote

Osallistun Emmon skräppäyksen perusteet-kurssille netissä ja sain valmiiksi toisen kurssia koskevan sivun. Toinen tehtävä oli leikitellä väreillä. Päädyin tekemään sivun Lanzaroten matkalta otetusta kuvasta, ja en ole ollenkaan varma onko leiska aivan tehtävänannon mukainen, mutta siitä nyt vain tuli sellainen kun se on. :)

lanzarote2

Käytin paperina Tiimarista ostettua paperia, jossa oli valmiina printtinä perhoset ja ”langoissa” roikkuvat kukat. Suihkin pohjalle Paperilohikäärmeestä ostettuja Flat Fabio mistejä, oranssia ja keltaista. Leimailin mustalla VersaFinella The Octopode Factoryn aurinkoja ympäri sivua (leima ostettu myöskin Paperilohikäärmeestä Tampereelta). Leimasin lisäksi vielä tähtiä Toffee VersaFinella.  Ja doodlailin keltaisella ProMarkerilla ympyröitä taustalle, mutta sen olisi kyllä voinut jättää tekemättäkin… Onneksi ne jäi niin haaleiksi ettei häiritse liikaa.

Teippailin paperisuikaleet paikoilleen ja testasin ompelukonetta niiden päälle (oli muuten aika kivaa). Sitten laitoin pari itse värjättystä paperista CreaLiessilla stanssattua oksaa mukaan. Päädyin ompelemaan vielä valokuvankin kiinni samalla tikkauslangalla kuin paperitkin. Sitten levitin Glossy accents-koholakkaliimaa kuvan ja paperin päälle ja kaadoin lomamatkalta minigrip pussissa kuljetettua hiekkaa liiman päälle. Sitten hetken mielijohteesta lisäsin  tekstin Glossylla kirjoittaen ja kaadoin hiekkaa senkin päälle.

En käyttänyt värejä suoraan valokuvasta, niinkuin näkyy, vaan halusin tuoda leiskaan mukaan sitä lämpöä ja hyvää fiilistä mikä lomalla oli :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s