DT-haku Paperilohikäärmeeseen

Paperilohikäärme, ihanainen askartelukauppa Tampereen sydämmessä, hakee Desing Teamiin jäsentä ja laitoin itsekin hakemuksen matkaan. Haku aikaa on 5.4. klo 23:59 asti. Hakemukseen pyydettiin yhtä ihan tätä varten tehtyä työtä, joka on saanut innoituksensa Jesse Kaikurannan kappaleesta Järjetön rakkaus. Itse tein skräppileiskan, jossa yritin käyttää mahdollisimman useita Paperilohikäärmeen myymiä tuotteita, joita itseltä sattuu löytymään ja jotka sopivat sivun teemaan.

dt haku tyo

Sivusta löytyviä juttuja jotka on Paperilohikäärmeestä hankittuja tai siellä myynnissä on raidallinen washiteippi. Kukat on stanssattu Sizzixin Tattered Florals stanssilla ja värjätty Lindus Stamp Gangin Flat Fabio misteillä, samoin kuin kuvan alla olevat paperit. Kukkien keskellä olevat timangit on myös liikkeestä (strassia josta irroiteltu yksittäisiä). Taustalla olevat ”plätsit” on myös Lindus Stamp Gangia, Starburst, jonka väri on Autumn Maple Crimson ja purkissa on dabber-korkki. Kuvan alla olevat valkoiset ”pitsit” on myös liikkeestä poistomyynnistä ostetulla stanssilla tehdyt.

Muuta sivusta löytyvää on akryylimaaleilla tehdyt roiskeet, mustat ja valkoiset. Usko, toivo ja rakkaus-tekstit on stanssattu Sizzixin Typeset-stanssilla ja nuottiviivasto on leimattu kirkkaalla Artemion musiikkileimasimella.

Yksi kommentti artikkeliin ”DT-haku Paperilohikäärmeeseen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s