# 5 Historiani – My history

Skräppihetket-haaste tuntui hyvin vaikeasti lähestyttävältä tällä kertaa, kun aihe on niiiiin laaja. Mutta pääsiäisenä ollessamme mieheni ja äitini kanssa siivoamassa edesmenneen isoäitini taloa, äitini löysi minulle Riihimäen Sanomista leikatun kuvan, jossa olen iskän sylissä. Isäni kuoli 10.2.2013 keuhkokuumeeseen pitkäaikaisen perussairauden myötävaikutuksesta. Iskä sairastui syöpään n.1985 ja kävi läpi 13 kaulanalueen leikkausta.

Tämän sivun tekeminen oli myös terapiaa itselleni ja hyvien aikojen muistelua, mutta myös hyvin hyvin vaikeaa ja raskasta. En käyttänyt alkuperäistä lehtileikettä, vaan skannasin sen tulostin sen mattapintaiselle valokuvapaperille.

riihimaki1

riihimaki2

Aloitin sivun tekemisen docraftsin Wellington paperipaketin 12″x12″ sivulle. Suihkin vinoneliösabluunan läpi DistressInk täyttöpulloista tehtyjä mistejä. Vinoneliöt kuvastaa mielestäni kivasti iskän juuria, hän oli pohjanmaalta Isostakyröstä kotoisin. Leimasin harmaalla Versa Finellä mekaanisen näköisen planeettapallo/aurinkokello leiman. Pengoin laatikosta vetoketjua, ja löysin ainoastaan valkoisen, jonka värjäsin myöskin DistressInkeillä. Tein tagille taskun ja ompelin värjätyn vetoketjun kiinni sivuun. Riihimäki ja ’89 on leimattu käyttäen Tack ’n’ Peel kalvoa ja softislevystä stanssattuja kirjaimia ja numeroita.

Olin ostanut sivua varten vähän koristeitakin Paperilokäärmeestä, mutta päädyin käyttämään ainoastaan vanhaa vetoketjua, jonka värjäsin ja puista pikku kameraa, jonka väräsin mustaksi ja vanhaa jo vähän patinoitunutta klemmaria, joka on myöskin isoäidin talosta pelastamiani. Eli hyvin yksinkertaisin koristein, mutta mielestäni sivu ei kaipaa enempää tavaraa. Minä ja iskä ollaan täytetty koko tyhjä tila.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”# 5 Historiani – My history

  1. Osanottoni isäsi poismenon johdosta :(! Hienoa, että uskalsit lähestyä kipeää aihetta skräppäyksen kautta. Kaunis sivu – ei todellakaan kaipaa muuta koristetta, vetoketju on myös hieno!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s