# 6 – Tulkitse lukemasi kirja

Skräppihetket-haasteena tulkitaan luettua kirjaa. Ensiajatuksena ”Kamalan vaikeaa!”, mutta kun sitä hetken mutusteli, niin ei se sitten niin pahan vaikealle enää tuntunutkaan. Omaksi lukukokemuksen tulkinnaksi päätyi Twilight ja yritin rakentaa sivuun Forksia, paikkaa johon kirjan useimmat tapahtumat sijoittuu. Tai ainakin sen tunnelmaa niinkuin itse sen olen kokenut. :)

twilight

Sivu on tehty 12″x12″ skräppikartongille, First edition paper, Love Letters-paperipaketin sivulle. Aloitin liimailemalla vähän washiteippejä taustalle. Metsikkö on stanssattu BigShotilla vihreistä kartongeista, stanssin valmistajasta en ole varma, kun ostin sen käytettynä. Värjäsin puita DistressInkin peeled paint sävyllä ja liimasin ja ompelin kiinni ompelukoneella. Samaa DistressInkkiä käytin myös taustalla sabluunan kanssa (Ed Roth Stencil 201 kirjasta oleva sabluuna). Piirtelin saman sabluunan läpi myös mustalla tussilla ja vihreällä puuvärillä. Bambit on stanssattu Tim Holzin Reindeer Flight Bigz stanssilla kuparin värisestä metallimaisesti kimaltelevasta paperista. Sivusta löytyy myös pari 3rd eyen leimaa, joista toisen keskellä on muovinen ”kristalli”sydäntarra. Twilight-teksti (ei ole muuten totta kuinka vaikelta sen kirjoittaminen tuntui kun rupesi pohtimalla pohtimaan miten päin geet ja hoot ja teet oikeasti kuuluu) on valkoista helmiäispaperia (Tiimari), johon levitin mustaa DistressInkkiä ja päälle Glossy-koholakkaa.

Vihreä ei ole omia suosikki värejäni, mutta silti ainakin itse olen yllättävän tyytyväinen lopputulokseen. Harmi, että on jo niin hämärää, etten saa otettua parempaa kuvaa sivusta, että bambienkin kimallus näkyisi, mutta en jaksa odotella huomiseen asti tämän ilmoille saamisessa. :)

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”# 6 – Tulkitse lukemasi kirja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s