Intohimona skräppäys 2013

Oli kyllä aivan mahtavaa skräppäillä viikonloppu hyvässä seurassa vanhojen ja uusien tuttujen kanssa! :) Tapahtuma oli hyvin järjestetty ja tila oli hyvä. Aloitin askartelut osallistumalla lauantaina Birgit Koopsenin Layout workshopiin. Birgit oli todella hyvä ja mukava opettaja ja viikonloppu sai hyvän kick startin kun aloitti skräppäyksen opiskelulla. :) Sain Birgitin kurssilla aikaiseksi vain erilaiset media kokeilut jotka tehtiin ja sivun loppullinen kasaaminen jäi sitten salissa askarreltavaksi ja tälläinen siitä tuli:

IS paris

Valokuva on euroopanmatkaltamme kesältä 2011, jolloin vietettiin vähän aikaa Pariisissa. Kuva on otettu Fisheye-linssillä Eiffelin-tornista.

Sain lauantaina vielä toisenkin sivun valmiiksi. Siinä on kuvassa meidän toinen kissa, eli Lulu, joka tulee meidän mukana lähes aina saunomaan. Kameraa en uskaltanut viedä  kuumaan saunaan, joten kuva on sinänsä vähän lavastettu ja käytiin Lulun kanssa kylmässä saunassa ihmettelemässä. :)

IS saunakaveri

Taisin vielä lauantaina ehtiä aloittamaan omakuva sivuani. Kuva on räpsäisty heti heräämisen jälkeen kun tajusin väsyneenä miten pystyssä hiukset on. Mitäpä siinä muuta voisi tehdä kun kaivaa kameran esille ja ikuistaa sekin aamu, luonnollisesti. Pääsin myös käyttämään tässä leiskassa Anun Putiikista hommaamaani Fiskarssin Pilvi-leikkuria. :)

IS bad hair day

Vielä sunnuntain viimeisenä sivuna, vaikka vähän jo alkoikin väsyttää tein sivun hiiripöllöstä. Ensimmäinen pöllö, jonka olen ikinä nähnyt luonnossa. :) Teoriassa olen nähnyt kyllä aikaisemminkin pöllöjä luonnossa kaksikin kertaa, mutta ne on lentäneet ja niistä ei ole ollut varmuutta, että mitä ne oli. Mutta aivan varmasti tässä on ensimmäinen kuva, jonka olen saanut pöllöstä luonnossa, sekin siis jotain se. :) Sivun teksti on tehty Silhouette Cameolla Amalian myyntipisteellä. Sivun viimeistely jäi vielä kotiin tehtäväksi, mutta silti oli aika tuottelias viikonloppu. Ensi vuonna uudelleen!

IS birdie

Kiitos vielä kaikille kivasta viikonlopusta!

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Intohimona skräppäys 2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s