handmade

Osallistun Emmon ja Paperiliittimen Riikan Suureen Mixed Media seikkailuun, verkkokurssille, ja tässä toinen seikkailun tuotos.

Toisen kurssikerran suolatekniikka pääsi tässä testiin. Kädet vaan täyteen gessoa ja paperille jäljet. :)

Suihkin DistressInkin täyttöpulloista itse kokkailtuja mistejä ja ripottelin suolaa päälle. Käytin tavallista hienoa ruokasuolaa, kun ei kaapissa ollut muuta, mutta ihan hyvin toimi. Lisäksi sivussa on ratasleimoja ja mistinpullon sisällä olevalla putkiosalla piirrettyä viivaa ja tippoja. Kokeilin myös ekaa kertaa tehdä journalingin suoraan valokuvan päälle tietokoneella. Siinä lukee: ”Käsityökerhossa 8-9 vuotiaana tekemäni raputaulu löytyi äidiltä kellarista. Mustan kankaan päälle ladottiin lankoja ja kankaan paloja, joiden päälle levitettiin verkkokangas ja ommeltiin erivärisillä langoilla kasaan.”

Käytin värikuvaa, vaikka sivun taustasta tuli kivan räyhäkkä. Kuvan värillinen osa on mielestäni niin pieni, että se ei häiritse. :)

handmade

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”handmade

  1. Jep, jep, kyllähän minä täällä poikkeilen – tuttu blogi… ;) Niin laiska kommentoimaan vaan nykyisin ;) Oli kiva nähdä ja saada kasvot tällekin blogille! Kuten sanoin, niin nää sun työt on ihan huikeita kaikki!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s