Askartelupäivän tuotoksia ja shoppailuja

Dekoretten Rita järjesti askartelupäivän Vammalan eli Sastamalan kahvila Kuppilassa. Oli kiva päivä! Hyvin rentouttavaa ja mukavia uusia askartelijatuttavuuksia tuli tavattua. Kiitos kaikille seurasta!

Tein Dekoretesta ennakkotilauksen: 2pkt American Craftsin 12″x12″ paperia, valkoista ja värillisiä yksivärisiä, 12″ maskin, ja valkoista Chipboardia ja Tim Holzin mini blueprints leimasimet.
image

Sitten shoppailin paikanpäällä aivan uskomattoman ihania kameraklemmareita, Memory boxin stanssin <3 ja Dylusions mistejä, sekä päivämääräleimasimen. Ja BoBunnyn leimasinpaketin ja Vildastampsin tekstileimasimen.
image

image

Ja sainha siellä ihan jotain askarreltuakin, eli ei mennyt yksinomaan shoppailuksi. :) Tein ensiksi skräppisivun tämän päivän iltalehden uutisesta. Kylläpäs tulinkin hyvälle tuulelle kun aamiaismuroja syödessäni lueskelin tämän uutisen. Otsikko ja kuva oli vaan niin huvittava. x) Ja kuutti on parantunut artikkelin mukaan hyvin ja saa soseutettua kalaa sapuksaksi, jotta kasvaa isoksi.

Sivuun on ensin piirrelty Tigerista ostetun aakkossabluunan läpi kirjaimia, jonka jälkeen suihkin Dylusioineita (en muista enää mitä väriä käytin) ja kuivattelujen jälkeen mukaan pääsi Washiteippiä ja Timpan maapallo blueprint leimaa ja pari nuolta ja lankaa ja päivämäärä-leimoja. Tänään-nappi on jäänyt jostain kurssikitistä aikasemmin ja löysi viimein paikkansa. :) News Flash-teksti on typeset-stanssilla stanssattu.

kuutti

Sain Heenulta kaksi paperipussia (tuollaisia missä on tasainen pohja 12,5cm x 30cm x 4,5cm), harmi etten huomannut otaa niistä kuvaa ennen kuin aloin työstää niitä. Heenu oli tehnyt aivan älyttömän hienon kortin paperipusseista ja tarjosi halukkaille paperipussit materiaaliksi ja oman korttinsa taittelumalliksi. Hän oli löytänyt ohjeen jostain päin blogimaailmaa ja lupasi myöhemmin laittaa omaan blogiinsa lisätietoa. Ihana ohje kuitenkin :)

Eli siis 2kpl:tta papaperipusseja. Leikkelin niihin American Craftsin valkoisesta kartongista sopivat suikaleen päällysteeksi. Sain vieruspöydästä lainaksi Martha Stewardin pitsireunaleikkurin, jolla leikkasin osan kartonkien päät. Sitten suihkuttelin sopivan näköisesti Dylusioneita ja kuivattelujen jälkeen levittelin reunoihin mustaa DistressInkkiä. Ompelin napit paikoilleen ja leimasin Vildastampsin ”Dream as if you could live forever Live as if you only have today”-leiman ja stanssailin typeset-stanssilla Lahjakortti-tekstin. Sitten alkoi kasaamisprojekti, jossa käytin mustaa numerowashiteippiä mukana. Kortin sisällä on tasku lahjakortille ja tagi, johon tulee jotain tekstiä sitten kun tiedän kenelle joskus annan kortin. Mehulasi on stanssattu tänään hankitulla Memory Boxin stanssilla. Alla kuvat kortista edestä, aukinaisena ja takaa.

Lahjakortti1Lahjakortti2 Lahjakortti3

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Askartelupäivän tuotoksia ja shoppailuja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s