Kansion tuunaus

Sain intohimona skräppäyksen vaihtotorilta skräppikansion, joka ei ulkonäöltään oikein houkutellut, joten tuunasin sen. Sain tällä sivulla edellisen kansion täyteen, joten tämä pääsee heti käyttöön. :) Käytin tässä myös gessotekniikoita, jotka oli vuorossa Suuri mixedmedia seikkailu-verkkokurssilla, jota Emmo ja Paperiliittimen Riika vetää.

Irroitelin ensin kansion pinnasta jonkinlaiset nastat pois ja levitin etukortilla gessoa kansiin. Sitten kuivattelin ja vedin uuden kerroksen gessoa sinne sun tänne vinoneliösabluunan läpi.

Päätin kokeilla miten Dylusionit tarttuisi gesson pintaan kuivattuaan ja ne ei tartu juuri ollenkaan. Mutta se ei onneksi estänyt menoa… Suihkin dylosioneita ja kuivattelin ne kuumailmapuhaltimella, jolloin ne tarttuu ihan vähän kiinni, mutta levisi käsiin jos musteeseen koski. Sitten levitin päälle siveltimellä Gelmediumia, jolla sai levittettyä värin ja samalla liimattua sen kiinni. Revin lehden sivusta suikaleita ja gessosin ne etusivuun ja liimasin muistoja-tekstin gelmediumilla kiinni ja leimasin filmstrippiä ja höyheniä StazOnilla. Lopuksi sivelin vielä kaikenpäälle kerroksen gelmediumia.

Saa nähdä miten pinta kestää käytössä. :)

Tässä kuva ennen tuunausta

image

ja tässä tuunauksen jälkeen

muistoja

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Kansion tuunaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s