CSI 73 – Ulkoruokinta

CSI-haaste 73. Aivan hirveä kiire ollut tällä viikolla ja ei ole millään meinannut ehtiä askartelemaankaan, mutta onneksi edes jotain sain aikaiseksi. :)

73 - Ulkoruokinta

Sivu on jälleen 12″x12″, kuten muutkin skräppisivuni. Aloitin tekemisen leimaamalla Create-a-Scene Trees setin puita taustapaperille, jossa oli valmiina vinoruutukuviointi. Käytin leimaamiseen VersaFinen Smokey Graytä. Leimasin myös VersaFinen mustalla musteella filminauhaa taustalle. Käytin kanaverkko maskia leimasimena, levitin alustalle gessoa ohuen kerroksen ja länttäsin maskin gesson päälle ja nostin gessosta pois ja leimasin sillä paperille. Sotkuista kyllä, mutta yllättävän hauskaa. :)

Sivusta löytyy myös Sizzixin ratasstansseilla stanssattuja rattaita ja washiteippejä. Journalinglappu on stanssattu GoKreaten Firly Square #6 stanssilla ja sen teksti on kirjoitettu NeoPiko tussilla. Tein stanssattuun kuvioon pari reikää hammastikuille, jotka jotenkin sopi mukaan teemaan. :) Otsikko on myöskin stanssattu BigShotilla Die-Versionsin Lady Liberty-stanssilla. Lopuksi tein roiskeita Flat Fabio mistillä avaamalla sumutin osan ja käyttämällä pullon sisällä olevaa pilliä roiskimiseen.

Tässä vielä viikon haaste:

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”CSI 73 – Ulkoruokinta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s