Paperilohikäärme DT -Kuin kaksi marjaa?-

Mahtavaa päästä mukaan Paperilohikäärmeen Desing Teamiin, mahtavien talenttien joukkoon. Muiden DT-läisten töitä pääset ihailemaan Paperilohikäärmeen uudistuneeseen blogiin, kannattaa käydä kurkkaamassa!

Tässäpä sen pidemmittä puheitta ensimmäinen DT-työni

Sivu on tehty 12″x12″ sileäpintaiselle valkoiselle kartongille. Aloitin taustan luomisen suihkimalla Lindys Stamp Gangin Flat Fabio mistejä keltaista ja oranssia City Scape sabluunan kanssa. Flat Fabiot on kimalteettomia suihkeita. Sabluuna on moni osainen, joten peitin jo suihkittua ja kuivattua keltaista taivas alaa sabluunan toisen osan ja suojapaperin kanssa. Suihkin rakenukset Lindys Stamp Gangin Moon Shadow Mistillä, Incandescent Copper-värillä. Moon Shadoweissa on mukana värillistä hohdetta. Mistit kuivuvat itsestään, mutta jos haluaa nopeuttaa tapahtumaa, on kuumailmapuhallin siihen loistava apu. Inksenttialsin puhallin on hyvin hiljainen ja itse pidän siitä huomattavasti enemmän kuin vanhasta raksamallistani.

Jatkoin vielä sabluunan kanssa työskentelyä ja piirsin sabluunalla NeoPikotussilla kapungin ääriviivoja lisätekstuuriksi taustaan. Liimasin pari pätkää washiteippiä kuvan alle ja paperin paloja, jotka olin värjännyt Lindus Stamp Gangin Flat Fabiolla. Osittain kuvan alta löytyy myös Die-Versionsin stanssilla stanssattu lyhtypylväs. ”Kuin kaksi marjaa?”-otsikko on stanssattu Die-Versionsin Lady Liberty-stanssilla. Journalingin kirjoitin samalla happovapaalla NeoPiko tussilla, jolla piirsin kaupungin ääriviivoja. Paperin palat ja lyhtypylväs, sekä pätkä ompelukoneen lankaa on kiinnitetty Glossyllä. Kirjaimet ja valokuvan kiinnitin kaksipuoleisella teipillä. Ennen kirjainten stanssausta liimasin kaksipuoleista teippiä paperin taustapuolelle, jolloin kirjaimista tulee ”kirjain tarroja” ja ne on helppo asetella paikoilleen esim. pinsettien avulla.

PS. Perjantaina alkavaan Askartelupirttiin saa Paperilohikäärmeeltä 10% alennuksen ennakkotilauksista!

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Paperilohikäärme DT -Kuin kaksi marjaa?-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s