P*skarteluhaaste #192 – Suihkeita

P*skarteluhaasteeseen osallistun jälleen (parin viikon tauon jälkeen) kortilla, kun tälläisen kortin tekeminen on ollut mielessä jo hetken. :)

You are my sunshine onnea

Leikkasin kartongista korttipohjan, jolle suihkin Lindy’s Stamp Gangin Flat Fabio oranssia mistiä. Heti ennen oranssin mistin kuivumista otin pipetillä keltaisesta Flat Fabio suihkepullosta sisältä väriä ja pudottelin kolme roisketta n. puolen metrin korkeudelta korttipohjalle. Kuivattelin kortin kuumailmapuhaltimella ja kuivuneiden roiskeiden päälle leimasin The Octopode Factoryn You Are My Sunshine leimasimella mustalla Versa Finella. Piirsin korttia kiertävän ”ompeleen” tussilla.

Lopuksi viimeistelin kortin Onnea!-tekstillä, joka on samaista kartongista kuin korttipohja ja jonka värjäsin Lindy’s Stamp Gangin Star Burst Autumn Maple Crimson-värillä. Itselläni on pullossa Dabler-korkki, jolla saa levitettyä väriä suoraan paperille suihkimisen sijaan. Stanssasin väräjätyn (ja kuivatun!) kartongin Die-Versionsin Lady Liberty-stanssilla, joka on siitä kiva stanssi, että siinä on mukana ! ? ja &-merkit numeroiden ja pisteiden ja pilkkujen lisäksi. Puhumattakaan siitä miten nätti fontti siinä on. :) Leikkasin lopuksi vielä toisen korttipohjan kokoisen kartongin palan, jonka kiinnitin kortin taakse 2-puoleisellateipillä, kupruilujen minimoimiseksi. Normaalisti pieni paperin käpristeleminen ei minua haittaa, mutta ehkä näin kortissa se on haitallisempaa kuin muissa töissäni. :)

PS. Olettehan jo löytäneet tienne Paperilohikäärmeen aivan uudistuneeseen blogiin? Sieltä löydät minun ja muiden Desing Teamiläisten mitä erilaisempia töitä. Kannattaa kurkata! :)

Mainokset

10 kommenttia artikkeliin ”P*skarteluhaaste #192 – Suihkeita

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s