Jännittävä lumi

Viime viikonloppu vietettiin Haikanlavalla Kesäpirtissä kesäisissä tunnelmissa. Anun putiikit järjesti tapahtumaan Samat materiaalit-haasteen, joista tämä meidän Lulun talviseikkailu leiska on tehty.

jannittava lumi

Papereissa oli mukana rauhallisempikin vaaleanpunaisempi puoli, mutta nämä räyhäkät raidat näytti vaan enemmän omalta jutulta, joten niiden päälle aloin rakentaa sivua. :)

Taustalla on gessoa töpöteltynä rypistellyllä paperin palalla ja sabluunalla piirrettyjä valkoisia ympyröitä. Tiketit on stanssattu Mini Filmstrip & Mini Ticket-stanssilla. Jännittävä-teksti on Anulla myytävistä irto-chipboard-kirjaimista, jotka embossasin ensin valkoisella kohojauheella, sitten piirtelin embossauksen päälle NeoPiko tussilla kirjainten ääriviivoja ja lopuksi laitoin kirjainten päälle kerroksen Glossy koholakkaa, kun NeoPiko ei tahtonut tarttua kunnolla liukkaan embossauksen pintaan. Ja jossain välissä tein vähän mustia roiskeita vesivärillä.

Tein myös ensimmäisen ATC-korttini kyseisessä tapahtumassa, mutta vielä tuntuu, että se kaipaisi vähän jotain lisää, joten ehkä viimeistelen sitä vielä vähän ja sitten näette sen myöhemmin. :)

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Jännittävä lumi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s