DT miitti

Oltiin sunnuntaina Paperilohikäärmeessä askartelemassa kaikki DT:läiset yhdessä ja teimme toisillemme materiaalipakettihaasteen, jotka arvottiin sitten keskenämme. Sain PiHin kuoren, jossa tuli mukana resepti: Kaksi paperia, kaksi nauhaa, kirjaimia, gesso ja Octopode factoryn leimasin. Todella mulle sopiva kuori! :)

Nyt on kesä nauti

Aurinko leima on The Octopode Factoryn You Are My Sunshine ja se on leimattu paperille, jonka värjäsin ensin Lindy’s Stamp Gangin misteillä Starburstilla ja Flat Fabiolla. (Tässä kohtaa poikkesin vähän näemmä reseptistä, koska kortissa on siis kolmea paperia eikä kahta! Enkä tajunnut sitä itsekkään vasta kuin nyt kun kirjoitan tätä blogi postausta! Mut toisaalta käytin kolmanen paperin omista varastoistani ja kaksipaperia materiaalipaketista joten eiköhän se käy.) Sori! :)

Levittelin gessoa alimmalle paperille kortilla ja laitoin pallollisen paperin märän gesson päälle, joka liimasi sen kiinni. Suihkin niiden päälle myös vähän keltaista Flat Fabiota. Käytin gessoa myös leimaamiseen, leimasin sillä pallorivejä.

”Nyt on kesä” -teksti on stanssattu Die-Versionsin Lady Liberty-stanssilla ja ”nauti!”-teksti on stanssattu Die-Versionsin Spray Paint-stanssilla. Liimasin papereiden taakse 2-puoleista teippiä ennen stanssaamista. Sitten saa kirjain tarroja, joita on helppo asetella paikoilleen pinseteillä. Kävin myös papereiden reunoja vähän läpi Mix’d Media musteella. Kortin ulkoreunoihin levitin mustetta sormin ja auringon ympärille suoraan tyynystä.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”DT miitti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s