Loma

Loma Lanzarotella

Aloitin sivun tekemisen resist-tekniikalla valkoiselle 12″x12″ kartongille MicroGlazen ja StencilGirl Productsin SG Blades sabluunan kanssa. Suihkin valkoiselle kartongille ensin vähän itse sekoitettua DistressInk mistiä ja kuivasin sivun kuumailmapuhaltimella. Töpöttelin ohuen kerroksen MikroGlazea sormenpäällä kukkaisten kohdalta sinne sun tänne. Suihkin päälle lisää mistejä ja kuivattelin ja toistin saman useita kertoja: MicroGlazea ohut kerros sabluunan läpi -> mistiä päälle -> kuivatus. Kunnes lopputulos mielytti silmää. :)

Tein myös oman sabluunan stanssaamalla BigShotilla Tatterd Florals-stanssilla. Eli en käyttänyt kukkia vaan käytin stanssauksen ”ylijäämä osan” ja levitin DistressInkkiä tyynystä levittimellä tehdyn sabluunan läpi. Liimasin valokuvan alle keltaista ja pinkkiä washiteippiä ja tein vähän roiskeita pinkillä akryylimaalilla, jota ohensin vedellä.

Sivussa olevat perhoset on 4CC 250gsm paperia, jota värjäsin ensin DI-misteillä ja johon leimasin The Artistic Stamperin Calligraphic Mat 12 mustalla Versa Finella. Leimasin on ns. mounttaamaton, eli siinä ei ole valmiiksi pehmustettta, joka tarttuu kiinni akryylipalikkaan. Itselläni on akryylipalikassa kiinni Tack ’n’ Peel-kalvo, johon kumileimasimet tarttuu kiinni ilman mitään lisäpehmusteita. Kalvo on läpinäkyvä ja sen pinta on vähän samaan tapaan tahmainen kuin esim. itsekiinnittyvissä rintaliiveissä ja leimasimet saa irroitettua kalvosta ihan samaan tapaan kuin kirkkaat leimasimet pelkästä akryylipalikasta. Perhoset on stanssattu Die-namicsin Butterflies-stanssilla. Taivutin vähän perhoisten siipiä ja kiinnitin ne sivuun kohotarrapaloilla.

Sivun journaling, eli tarinointi, on kirjoitettu tällä kertaa sivun taakse Neopiko line 2 happovapaalla tussilla. Ja ”Loma”-otsikko on stanssattu  Die-Versionsin Lady Liberty-stanssilla. Ennen stanssausta liimasin 2-puoleista teippiä paperin taakse, jolloin stanssatuista kirjaimista tulee kirjaintarroja, joita on helppo asetella paikoilleen pinseteillä.

Ja vaikka sivun otsikko Loma onkin niin kesälomaan on silti jäljellä vielä muutama viikko. Valokuva on talvilomalta Lanzarotelta ja siitä tuntuukin jo olevan iäisyys. :)

PS. Löysitkö jo tiesi Paperilohikäärmeen uudistuneeseen blogiin?

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Loma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s