Paperilohikäärmeen puolivuotissynttärihaaste – Pirunnyrkki

Paperilohikäärmeen blogissa on meneillään puolivuotissynttärihaaste bingo, johon skräppäsin DT:läisenä rivin: turkoosi/petrooli – sabluuna – leimattu tausta.

Pirunnyrkki

Sivu on tehty 12″x12″ paperille. Tein taustan Tando Creative Bamboo Background sabluunalla käyttäen Mix’d Media INX– mustetta, jonka väri on Verdigris. Käytin samaa sabluunaa myös piirtelyyn Neopiko line 2 happovapaalla tussilla. Samaisella tussilla kirjoittelin myös journalingin. Leimasin taustalle The Artistic Stamperin Time and Keys-leimasetin avaimia mustalla Versa Finella. Käytössä iteselläni on akryylipalikassa Tack ’n’ Peel kalvo, johon kumileimasimet tarttuu ilman mounttaamista.

Kuvan takana olevat paperinpalat on valkoista kartonkia, joihin levitin samaa Mix’d Media mustetta reunoihin musteen levittimellä. Lisäksi maalasin osaan ristikkokuviota vesisäiliösiveltimellä, johon olin laittanut vettä ja Mix’d Media INXin täyttöpullosta väriä.Valkoinen paperinaru on omasta varastosta ja pujoittelin siihen metallisia avaimia. Nuolet on Skrapfellowin ja ne on myös värjätty Mix’d Media musteella. Otsikko on stanssattu  Die-Versionsin Lady Liberty-stanssilla. Piirtelin myös lyijykynällä kuvan journalingin alle miltä pirunnyrkin pitäisi teoriassa oikeasti näyttää. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s