P*skarteluhaaste #193 – Musiikkia, musiikkia! (Piian haaste)

P*skarteluhaasteeseen osallistun kortilla, joka pääsee heti lauantaina käyttöön häihin. Ehkä vähän viimetippaan jäi taas kortin teko, mutta valmistui silti ajoissa. :)

anni et mikko

Tei kortin valmiille 6″x6″ korttipohjalle. Piirtelin ensin vapaalla kädellä sydämen korttipohjaan NeoPiko Line 2 tussilla. Sitten piirsin valopöydän kanssa suttupaperille sydämmen, jonka keskustan leikkasin irti. Levitin DistressInkkiä korttipohjaan ja suihkin vettä päälle, kuivatin ja levitin vielä samaa mustetta siveltimellä sydämen ääriviivoja pitkin. Asettelin suttupaperin paikoilleen ja leimasin mustalla VersaFinella nuotistoa taustaksi. Pilvet on leikattu Fiskarsin leikkurilla ja ne saivat myös reunoihinsa hieman keltaista. Auringot on leimattu akvarellipaperille The Octopode Factoryn You Are My Sunshine leimasimella ja ne on myöskin väritetty DistressInkeillä. Toiselle piirsin myös itse ripset NeoPiko tussilla. :)

Tekstit on stanssattu BigShotilla Die-Versionsin Lady Liberty-stanssilla ja lopuksi piirsin valkoisten kirjainten ulkoviivoja pitkin vielä NeoPiko tussilla ääriviivat, että teksti korostuu vähän lisää.

Saapa nähdä mitä hääpari tykkää. Ainakin mieheni tällä sai hymyilemään kun näki valmiin kortin ja koska kyseessä on mieheni sukulaisten häät niin eiköhän tämä toimi. :)

PS. Paperilohikäärmeen blogissa on menossa haaste, jossa on palkintona 80€ arvoinen tuotepaketti. Ottakaapas osaa bingoon :)

10 kommenttia artikkeliin ”P*skarteluhaaste #193 – Musiikkia, musiikkia! (Piian haaste)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s