P*skarteluhaaste #194 – Pop up – kortti (Paulan haaste)

P*skarteluhaasteeseen päätin kokeilla Paskiksen blogissa olevaa alempaa video-ohjetta, jolla tehtiin vedettävä Pop up-kortti. Ja samalla tämä on minun 100.s blogi postaus! :)

popuppöllö1

Leikkasin videon ohjeen mukaiset korttipohjan palaset: akvarellipaperista päälimmäisen ja sisäosan ja pohjan valkoisesta kartongista.

Levittelin Winsor & Newtonin Water colour Mediums Maskinestettä tikulla siksakiksi akvarellipaperille ja sen kuivettua suihkin itse sekoitettuja DistressInk mistejä päälle. Poistin maskinesteen hankaamalla pois ja suihkutin päälle fiksatiivia, ettei DI:t leviä korttia pyöritellessä. Loput leikkelyt tein video-ojeen mukaan, paitsi vetämiselle tarkoitetun reiän, jonka leikkasin Fiskarsin pilvi saksilävistimellä.

popuppöllö2

Pöllö on The Octopode Factoryn Steampunk Owl, jonka väritin ProMarkereilla ja tekstit on käsinkirjoitettu :)

Pitää jatkossa kiinnittää enemmän huomiota taustaan, jolla kuvia ottaa. Oon kuvannut meidän takapihalla peräkärryn päällä ja nytten kun katselee näitä kuvia tietokoneen näytöltä niin vähän parantamisen varaahan noissa olis. Nyt sielä on niin hirveän hämärää ja tuulista, ettei viitis mennä yrittämään uusia otoksia. Seuraaviin freimeihin sitten! :D

3 kommenttia artikkeliin ”P*skarteluhaaste #194 – Pop up – kortti (Paulan haaste)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s