3D

3D

Käytiin eilen katsomassa Pacific Rim Plevnassa 3D:nä. Oli ihan hyvä leffa, pakko mainita. :) Päätin räpäsäistä kännykameralla kuvan meistä leffan päätteeksi, eli nappasin aivan puhtaasti kuvan skräppäämistä varten. Ja kerrankin pääsi hyödyntämäään leffalippuja koristeina!

Sivu on 12″x12″ ja se on tehty valkoiselle teksturoidulle American Craftsin kartongille. Taustaan pyörittelin erisävyisiä keltaisia ja oransseja DistressInkkejä kennokuvioiksi TCW:n Mini Chicken wire maskin kanssa ja suihkin vettä päälle ja tein samalla valumia. Kuivattelin sivun ja jatkoin pinkillä picked raspberry sävyllä vielä yhden kuivan kerroksen ja piirtelin mustalla tussilla Stencil Girl Productsin City Scape sabluunan kanssa. Leimailin päivämääräleimasimella mustalla Versa Finella ja Pearlescent purple Brilliancella randomisti taustaan. Pac-man klemmarit on mun huippulöytö Helsingin Verkkokaupasta, jossa käytiin reiluviikko sitten. Ihanaa kun niitä pääsi viimein käyttämään! :)

Kuusikulmiot on stanssattu Nellies’s multi frame’s – MFD059 Straight hexagon:lla ja 3D-teksti, joka on myös väritetty DI-musteilla ja rajattu mustalla tussilla on Sizzix Sizzlits Decorative Strip Die – Vintage Market Alphabet:lla.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”3D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s