# 15 Bingo

Skräppihetket-haasteessa bingoillaan Anskin suunnitteleman taulukon mukaan. Omaksi rivikseni muodostui Rutistettua/Rypytettyä – Viivoja – Maalia. Eli rutistettu löytyy viiristä ja avatusta paperinarusta ja viivat ja maali taustasta. :)

haavalssi

Tausta on tehty Gellillä ja akryylimaaleilla valkoiselle kartongille. Käytin pinkkiä ja violettia maalia, jotka levitin telalla Gellin päälle. Tasaisen maalikerroksen päälle painelin telan avulla verkkokangasta ja viivat tein muovisella viivoittimella. Lopuksi päälimmäiseksi painelin pariskuntaleimaa maaliin ja maalittomiin kohtiin. :)

Kuivan taustan päälle teippailin valikoiman washiteippejä, joita olen shoppailut mm. Teippitarhasta. Liimasin myös pienillä Glossy tipoilla kiinni mustaa ompelulankaa. Tagi ja samassa stanssissa oleva ”bookplate” saivat myöskin pintaansa akryylimaaleja Gellin kautta. Leimasin pikkupariskunta-leimasimella vielä muutaman leiman käyttäen mustaa StazOnia. Viiri on leikattu lilasta kartongista, jonka rutistelin ja johon levitin pintaan suoraan mustetyynystä Brilliancen Pearlescent Purplea. :)

Sydänklemmareita löysin eilen paketin Nokian Citymarketin Tiimarista. Harmi ettei sieltä löytynyt muita kivan muotoisia, mutta perusklemmareita siellä oli tosi herkullisen värisinä.

Käytetyt stanssit: Sizzix Bigz L Movers & Shapers – Tag & Bookplates ja Die-Versions fontti – Marker Micro

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”# 15 Bingo

    • Kiitos! :) Toi Gelli on ihan superkiva lelu ja odottelin sitä jo monta kuukautta kuin pikkulapsi jouluaattoa ennen kun sain sen! Ja on todellakin sen arvoinen vaikka onkin ollut vasta pari päivää :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s