Svengaavat onnittelut

Innostuin taas leikkimään Gelli Platellani, eli gelatiinipainoalustalla.

Kortti on tehty 6″x6″ korttipohjalle, johon leimailin vähän palloja Brilliancen Pearlescent coral musteella ja joiden päälle tein roiskeita Lindy’s Stamp Gangin Flat Fabio Toto’s Tornado Black mistillä. Irroitin suihkepullon korkin ja roiskin pullon pilliosalla.

Oranssinpunainen paperi on valkoista 4CC 250 gsm kopiopaperia, johon tein kuviot Gellillä. Levitin telalla Gellin päälle pinkkiä ja kahta eri oransia sävyä akryylimaalia. Tasaisen akryylimaalikerroksen päälle painoin tekstuuria verkkomaisella kankaalla, josta syntyi pieniruutuinenkuvio. Laitoin maalin päälle StencilGirl Productsin Circles on Circles sabluunan, jonka päälle asettelin 4CC paperin, jolla nostin printin. :)

Korttipohjan päällä olevat paperit on stanssattu Go Kreaten L-Kehysstanssi Frilly #6:lla BigShotilla. Saksofoni on Die-Versionsin ja nuotit Die-namicsin. Sekä nuotit, että saksofoni on stanssattu Gellikäsittelyn saaneesta paperista pois, eli ne ovat aukkoja, joista näkyy musta tausta. Onnea-teksti on leimattu VersaMark vesileimamusteella ja embossattu Cosmic Shimerin Detail Black kohojauheella. Koristeina olevat tähdet ovat Scrapfellowin puupahvikuvioita, jotka maalasin pinkillä akryylimaalilla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s