Utelias

Tämän sivun tekeminen lähti ajatuksesta, että haluan tehdä täysin valkoisen leiskan. No eihän siitä ihan täysin valkoista tullut mutta aika pitkälti kuitenkin. :)

kierien

Sivu on tehty 12″x12″ sileäpintaiselle valkoiselle kartongille. Aloitin taustan luomisen levittämällä palettiveitsellä DecoArtin kohopastaa Border Circles sabluunan läpi. Kuivattelin kohopastan ja jatkoin leikkimistä Snow-Tex lumiaineella Crackle sabluunan kanssa. Tein Crackle sabluunalla tekstuuria useammassa erässä kuivattelemalla osan tehdystä tekstuurista ja siirtelemällä sabluunaa. Tässä vaiheessa teki mieli hyökätä sivun kimppuun super värikkäillä misteillä, mutta hillitsin itseäni sen verran, että tein vain vähän väriroiskeita. Käytin Lindy’s Stamp Gangin Flat Fabioita, keltaista Pineapple Paradisea ja pinkkiä Hisbiscus Rosea.

Valokuvan alla olevat paperit on 4CC:tä, jota kohokuvioin BigShotilla Tando Creativen sabluunan ja kumimaton kanssa. Kiekurakuviot on stanssattu samasta 4CC:stä Spellbinderssin Ironwork Motifsilla. Kamera ja Filmstrippi on Scrapfellowin puupahvikoristeita, jotka maalasin gessolla. Myös Wich way?-nappi on Scrapfellowin. Kierien otsikko on käsin leikattu valkoisesta kopiopaperista, johon teippailin ennen leikkausta valkoista washiteippiä. Journaling on Go Kreaten Tattered Tags stanssilla stanssatun tagin sisällä. Tagi on taitettu kahdesta kohdasta ja siihen on ommeltu kiinni nappi (valkoisestakutistemuovista tehty, johon on piirretty tikkaukset punaisella tussilla ennen kutistamista).

kierien tagi

Ei nyt ihan täysin valkoista sivua siis syntynyt, mutta se olikin se ensi ajatus josta inspiroiduin. Ja pääasiahan se taas oli että tekeminen oli aivan uskomattoman mukavaa ja lopputuloskin kelpaa itselleni oikein hyvin. :)

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Utelias

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s