Mani-Pedi kaunistus

Tein ensimmäistä kertaa kaksoisleiskan, molemmat sivut on 12″x12″. Kerrankin oli mielestäni sopivat valokuvat tähän hommaan. Samasta hetkestä molemmista kissoista otetut kynsien leikkuut. :)

mani-pedi kaunistus

Molempien sivujen taustat tein GelliPlatella ja sabluunalla. Päälle leimailin vähän nuottistoa Artemion leimasimella ja Whimsy Script sabluunan läpi levitin mustetta. Leimailin BoBunnyn leimasetistä kameroita ja filminpätkää ja tein roiskeita pinkillä ja mustalla Lindy’s Stamp Gangin Flat fabiolla. Otsikot on stanssattu Sizzix Bigz XL Alphabet Die – Word Play stanssilla.

Tulipahan tämäkin kokeiltua ja näyttää ihan hauskalta kansiossa kun sama teema jatkuu läpi aukeaman. Seuraavaan yritykseen toki löytyy parannettavaa: mm. leimat voisivat jatkua sivulta toiselle, sekä sabluunointi ja gellillä tehdyt väriympyrät olisivat voineet olla kiinni sivun reunaan asti. Eli tässä sivut on toimivia yksinään vaikka ovatkin pari. Ensikerralla vastaavaan projektiin voisin kokeilla tehdä yhden aukeaman, jossa ei olisikaan tarkoitus sivujen toimia erillään. :)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s