P*skarteluhaaste #202 – Bingo

P*skarteluhaasteessa vuorossa bingo :) Eli mun lemppari haasteita. Valkkasin rivin Pinkki – X – Ei kuviopaperia ja X omassa kortissani merkkaa leimakuvaa.

IB blazing poppies

Tausta on tehty GelliPlatella joka itselläni on kokoa 12″x14″. Taustassa on kaksi eri kerrosta akryylimaalia, ensimmäinen kerros on kahta erisäyistä vaaleaa keltaista telattuna vain tasaiseksi väriksi ja toinen akryylimaalikerros on kuparin väristä akryylimaalia, johon painelin tekstuuria kuplamuovilla ja jonka nostin paperille vain osittain.

Taustan päälle leimasin IndigoBlun Blazing Poppies leimasimella mustalla VersaFinella ja varmuuden varuiksi vielä kuivatin musteen kuumailmapuhaltimella ennen väritystä. Värittelyn tein Splash Inkeillä eli akryylimusteilla, joista saa koko väriympyrän sekoittamalla neljää väriä keskenään. Värittelyyn eli maalaamiseen käytin pientä Daler-Rowney sivellintä.

Ainiin ja kavereille kerroin, että tänä viikonloppuna teen vain joulukortteja… :) Noh, sillein siinä sitten kävi, että tein tämän kortin gellitaustan alunperin sitä joulukorttia ajatellen ja sitten siitä ei tullutkaan joulukortti vaan kukkakortti. Aina se lopputulos ei oo sitä mitä alussa lähti tekemään. :D

3 kommenttia artikkeliin ”P*skarteluhaaste #202 – Bingo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s