Joulukortti Startti

Nyt sain sen aloitettua ajoissa, nimittäin ensimmäistä kertaa ikinä, joulukorttien valmistuksen ennen sitä viimetippaa! :)

Tässä kortissa tausta on tehty GelliPlatella beigellä ja kuparin värisellä akryylimaalilla. Tein ensin tasaisen kuparin värisen akryylimaalikerroksen telalla Gellin päälle ja painelin sen päälle jättikuplamuovilla, jonka jälkeen nostin printin ensimmäiselle paperille. Tässä vaiheessa Gellin pintaan jää ohut kerros kuparinväristä maalia niistä kohdin joissa oli kuplamuovia painettuna. Tämän aavistuksen kuivahtaneen maalin päälle, putsaamatta levyä välissä, levitin telalla beigeä akryylimaalia tasaisen kerroksen ja suoraan sen päälle laitoin kortintaustapaperin ja nostin printin. Eli tässä tekniikassa tulee yksi ”hukkapaperi” myöhempiä projekteja varten. Taustapaperina ja lumihiutaleissa käytin 4CC:tä :)

Ripottelin taustapaperin päälle valkoista isorakeista kohopulveria, jonka sulatin paperin alta kuumailmapuhaltimella ”lumituiskuksi”. Samalla kohopulverilla VersaMark vesileimamustetyynyn kanssa päällystin myöskin lumihiutaleet ja kuorrutin Iloista Joulua kyltin reunat. Teksti on Stempellkellerin Nr.2036 leimasin setistä. Lumihiutaleet on stanssattu BigShotilla Spellbindersin Create-a-Flake Five stansseilla. Kiinnitin Lumihiutaleet ja kyltin Glossy acentsilla, tuputelen purkista pieniä liimapisteitä sinne tänne lumihiutaleiden sakaroihin. Lopuksi lisäsin koristeiksi Want2Scrapin puolihelmiä.

Tässä vielä kuva toisesta suunnasta, kun värien kiiltoa on niin vaikeaa saada näkyviin yhteen kuvaan. Ainakin omilla taidoillani. :)

Käytetyt stanssit: Sizzix Bigz L Movers & Shapers – Tag & Bookplates, eli tässä käytetty toisen kyltin keskustasta ylijäänyttä ovaalia ja Spellbinders – Create-a-Flake Five lumihiutaleita.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Joulukortti Startti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s