AskarteluTreffien satoa

Olipas eilen kiva päivä viettää Kansainvälistä korttiaskartelupäivää SannaSin järjestämillä treffeillä! Kiitos kaikille kanssa askartelijoille seurasta ja uusista vinkeistä. Olin asettanut itselleni ”tavoitteeksi” saada kaksi korttia valmiiksi seurustelun ohella ja valmistuihan ne. :)

manty1

Tähän ensimmäiseen korttiin käytin kotona aiemmin tehdyn taustan. Taustassa on levitetty lumihiutalemaskin läpi kraklekohopastaa ja kuivan kraklen päälle suihkittu sekalainen valikoima mistejä. Alareunaan levittelin VersaMarkkia revityn paperinreunan päältä lumihangeksi ja embossasin hienorakeisella valkoisella kohojauheella. Mänty on stanssattu Puuhikselta lainatulla stanssilla Sizzix On the Edge Die – Snow Flurries ja päälystetty isorakeisella valkoisella kohojauheella lumihiutale on myöskin stanssattu lainatulla Spellbindersin 2013 snowflake pendant stanssilla ja päällystetty hopean värisellä kohojauheella. Loppusilaukseksi vähän Tiimarista ostettua hopeista lankaa ja muutama lila puolihelmi.

.

Toinen kortti on tehty SannaSin luonnoksen mukaan.

erilaistajoulua

Tausta on valmis kuviopaperi johon piirtelin päälle mustalla ja valkoisella geelikynällä suorakaiteen. Paneelin reunat embossasin kultaisella kohojauheella. Lumiukkoleima on The Octopode Factoryn 10,5cm korkea Snowman, jonka väritin SplashInkeillä ja jonka taustalle liimasin Bilteman leveää teippiä ennen irtileikkaamista. Viiri lumiukon vieresssä on myöskin lainattu stanssi: Sizzixin Tattered Banners. Kiitos lainasta Anitta! :) Koristeeksi pari pientä kulkusta ja Tiimarista ostettua kultaista lankaa juuttinarun kanssa. Erilaista Joulua-teksti on stanssattu Die-Versions stanssilla ”A Hint of Lime”.

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”AskarteluTreffien satoa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s