Yksinkertainen joulukortti

Itselläni on tapana tehdä reilut parikymmentä samanlaista joulukorttia joka vuosi sukulaisille ja ystäville. Siispä tämän vuoden joulukorttia varten tein jo muutaman vaihtoehdon ja tässä olisi ollut niistä yksi. Tosin kun näytin tätä miehelleni hän oli sitä mieltä, että kortin pitäisi olla punavoittoisempi… Miksi sen joulukortin pitäisi aina olla punainen???

joulua yksinkertainen

Eli näin yksinkertainen joulukortti tästä sitten tuli. Kortti on tehty 12cm x 12cm kokoiselle neliökorttipohjalle. Ripottelin korttipohjan päälle Stampendouksen Aged Gold kohopulveria, kohojauhe on isorakeista ja rakeita pystyy sulattamaan irtonaisina ilman liimamusteita siten, että ripottelee yksittäisiä kohojauhehippusia korttipohjalle ja kuumentaa ne korttipohjan alta kuumailmapuhaltimella, jolloin ne sulavat kiinni korttipohjaan eivätkä lennä karkuun. Stanssasin Memorybox – Winterberry Spring stanssilla oksan vahvasta 4CC tulostinpaperista. Samaisesta paperista stanssasin myös viirin Sizzix Sizzlits Decorative Strip Die – Tattered Banners stanssilla. Viirin reunat kävin läpi Brilliancen Galaxy Gold musteella ja Iloista Joulua tekstin leimasin Stempellkellerin Nr.2036 leimasetin leimasimella Mustalla VersaFinella.

Näitä kortteja ei varmaankaan tule tänävuonna meidän sukulaisille, vaan jotain vastaavaa ”punavoittoista”, jotta kaikki on tyytyväisiä. Vaikkakin itse pidän tästä kortista paljonkin, kun se on omaan silmääni niin puhtaan yksinkertainen. :)

2 kommenttia artikkeliin ”Yksinkertainen joulukortti

  1. Upea kortti, yksinkertaisen kaunis. Ei tarvitse olla punainen . Tein itse joskus valkoisia joulukortteja, tunnelman voi tuoda muutenkin kuin voimakkailla väreillä. Hyvää alkanutta viikkoa. 8)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s