Paperilohikäärme DT – Punatiilistä skräppäilyä

Sainpas taas skräppäiltyä hetkestä aikaa. :)

Herwood

Sivu on tehty 12″x12″ valkoiselle kartongille, johon suihkin sekalaisen valikoiman Lindy’s Stamp Gangin Flat Fabio mistejä. Suihkutin pariin kohtaan ”lätäkön” ja nostin paperin hetkeksi pystyyn, jolloin sain aikaan valumia. Kuivattelin leiskan mistailun jälkeen kuumailmapuhaltimella. Kuivaan paperiin leimailin Imbression Obsessionin tiiliseinätaustaleimasimella VersaMark vesileimamusteella ja embossasin Stampendouksen Aged Scarlet kohojauheella. Tiiliseinäleimasin on tällähetkellä loppu, mutta lisää on tulossa. Nuolia leimailin omista varastoistani löytyvillä leimasimilla sinne tänne sivua mustalla Versa Finella. :)

Katuvalo on stanssattu Die-Versionsin Gas Lamp Sign stansilla ja otsikko on saman valmistajan A Hint of Lime. Fonttistanssista pidän erityisesti muunmuassa siksi, että se stanssaa useamman saman kirjaimen kerralla. Teen stanssattavat fonttiaakkoset siten, että liimaan leveää 2-puoleista Bilteman teippiä stanssattavan paperin taakse ja käytän kirjaimia tarroina. Muut paperit ja katuvalo, sekä Scrapfellowin nappi ja puupahviset nuolet on liimattu sivuun Scotchin Strong’n Precise liimalla, jossa on hyvä korkki, joka estää hyvin kärjen umpeen liimautumisen. :)

Herwood2

Lopuksi kirjoittelin sivun tarinoinin happovapaalla 0,5mm NeoPiko line2 tussilla.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Paperilohikäärme DT – Punatiilistä skräppäilyä

  1. Aah Herwood-kyltti. Oli ihan hauskaa, että se on kaivettu varastosta esiin, mutta totuudennimissä se kuuluisi ohitustienristeykseen kallioleikkauksen päällä – niinkuin silloin 90-luvulla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s