Skräppäyksen alkeet kurssin satoa

Eilen, lauantaina, pidin Paperilohikäärmeessä skräppäyksen alkeiskurssin, jolle saatiin pari innokasta osaanottajaa. :) Elina oli kasannut meille aivan mielettömän ihanat kurssikitit, joista kasattiin leiskat.

kurssilaiset

Mukaan kurssille lähti Anu-Riikka, Heidi ja PiHi, joka on myöskin Paperilohikäärmeen Desing Tiimiläinen ja tuli viettämään meidän kanssa lauantai-iltaa. :)

Kaikki saivat leikansa suunnilleen valmiiksi illan kurssin aikana, vaikka pari minuuttia mentiinkin yliajalle. Räpsin muutaman kuvan puolivälistä kurssia ja kuvia myöskin keskeneräisistä töistä.

Keskeneraisten kollaasi

Kurssikittiin Elina oli kasannut meille muunmuassa ihania Teresa Collinsin Stationery Noted paperipakkauksen sivuja, klemmareita, nauhoja, metallisen riipuksen, Teresa Collinsin Everyday Moments tai Sweet Afternoon leimasimia, Scrapfellowin puupahvikuviota ja nappeja.

Itselläni jäi journalingin kirjoittaminen kotiin tehtäväksi ja muutaman koristeen kiinnittäminen, mutta muuten sivu valmistui kurssilla ohjaamisen ohessa.

matkaleiska1

Taustaan on piirreltu kulta– ja hopeatussilla Tando Creativen Burning Rubber sabluunan läpi ja päälle on leimattu Teresa Collinsin Everyday Moments leimasetin leimasimilla. Roiskeita tein Lindy’s Stamp Gangin mistillä. Otsikko on kasattu Die-Versions Lady Liberty fonttistansilla stanssatuista kirjaimista.

matkaleiska2

Kiitos kurssilaisille kivasta illasta!

-Milla

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Skräppäyksen alkeet kurssin satoa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s