Paperilohikäärmeen 1-vuotis BINGO! – Kissaperhonen

Paperilohikäärmeen blogissa on bingo-haaste ja valitsin bingorivikseni aika – suihke – siivet. Bingon voittajalle on luvassa aivan huikea palkinto, sillä voittaja saa ison GelliPlaten ja telan!

tof witches cat and butterfly

Leimakuvana on The Octopode Factoryn Witches Cat, jolle maskasin siiviksi Chocolate Baroquen Just Butterflies setin perhosen. Kuva on väritetty Inktenseillä ja stumpeerattu hajuttomalla tärpätillä.

Taustapaneelille leimasin take flight-leimalla ja The Artistic Stamperin Time and Keys setin kelloilla mustalla StazOnilla. Mustat leimaukset on tehty leimaamalla paperiin suoraan mustetyynyyn tuputtelun jälkeen ja harmaat toistamalla leimaamista ilman, että ottaa leimasimeen uutta väriä. Yksi take flight-teksteistä on leimattu mustalla Versa Finella ja embossattu kirkkaalla kohojauheella.

Vasempaan alakulmaan levitin ohuehkon kerroksen DecoArtin valkoista kohopastaa palettiveitsellä. Pintakuivaan kohopastaan leimasin vedellä kastellulla kelloleimasimella tekstuuria. Värinsä tausta sai Lindy’s Stamp Gangin Flat Fabio suihkeista: Ocean Breeze Blue, Pineapple Paradise ja Plumeria Pink.

Lopuksi ennen kasaamista ”nakersin” paneelin reunat Crop-a-Dilella rei’ittämällä. Kissulin kiinnitin mustalle kartongille kohotarrapaloilla ja muut osaset kaksipuoleisella teipillä.

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Paperilohikäärmeen 1-vuotis BINGO! – Kissaperhonen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s