2013 vuosikatsaus: Top 10

Monien blogeista olen ihaillut näitä vuosikoosteita ja ajattelin osallistua itsekkin. Tässä oma top kymppini vanhimmasta postauksesta uusimpaan vuoden ajalta. :)

wpid-Lulu-gesso.png

Tämän leiskan olen tehnyt Emmon vetämällä Kerroksiakurssilla Askartelupirtissä tammikuussa. Pidän itse tästä vieläkin kovasti, vaikkakin otsikointi näyttää vähän kotikutoiselta. :) Askartelupirtissä tapasin myös ensikertaa Puuhiksen ja Päpsyn, kun sattumalta istuttiin samaan pöytään.

.

wpid-Penni.png

Hervannassa ihanien uusien askartelututtavuuksien kanssa maaliskuussa rakenneltu leiska.

.

riihimaki1Tämän tein maaliskuussa menehtynyttä isääni muistellen ja sivulla on itselleni suuri tunnearvo.

.

kuutti

Tämän leiskan tein Vammalassa toukokuussa Dekoreten järjestämässä askartelutapaamisessa. Sielläkin tapasin aivan ihania askartelijoita. Askartelutapaamiset on olleet kohokohtia läpi vuoden! Suosittelen kyllä kaikille <3

.

08516-dtkuinkaksimarjaa

Ensimmäinen leiskani Paperilohikäärmeen DT:ksi pääsyssä kesäkuussa. Desing Tiimin kanssa on ollut kyllä aivan ikimuistoisia hetkiä! Kiitos kuluneesta vuodesta Elina, Maikkis, Puuhis, Piia, Päpsy ja Emmi! :)

.

anni et mikko

The Octopode Factoryn leimat on omia lemppareitani ja niistä erityisesti suosin tätä You Are My Sunshine aurinkoa. Elina kysyi joskus montako kertaa olen sitä jo käyttänyt ja nopeasti laskettuna vuonna 2013 käytin sitä kymmen kertaa. :D Siinä on vain sitä jotain <3

.

bfbae-onnea

Tämä kortti pääsee Top10, koska rakastan GelliPlatea ja sabluunoita. Sain elokuussa oman Gellini ja tämä on ensimmäinen sillä tehty kortti. :)

.

Linssilude1

Syyskuussa Emmo veti facebookissa 30&30 omakuvahaasteen, jossa oli 30 eri aihetta joiden pohjalta oli tarkoitus ottaa 30 omakuvaa. Ihan en 30 kuvaa saanut otettua, mutta melko hyvin selvisin kuitenkin. Oli kyllä hieno kokemus. :) Tämän leiskan kuva on yksi kuvaushaasteen kuvista ja leiskan tein Pikkuaskartelupirtissä lokakuussa.

.

tof flamingo just for you

Marraskuussa Maikkis opetti värittämään. Vieläkin valtava kiitos Maikkikselle väritysopeista! On ollut ihanaa oppia uutta ja huomata kuinka rentouttavaa värittely onkaan! :)

.

pieni rauhallinen hetki1

Tässä vuoden viimeinen leiska joulukuulta. Itse pidän tästä kovasti, jos saan sanoa. :)

Suurkiitos kaikille blogissa vierailleille ja etenkin kommentoineille. On mahtava askartelun täyteinen ja tapahtumarikas vuosi takana ja toivottavasti hyvin askartelun täyteinen vuosi edessä!

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”2013 vuosikatsaus: Top 10

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s