Skräppihetket haaste # 26 – Sivu kokoon 6″x12″

Tämänkertaisessa Skräppihetket haasteessa pitää tehdä leiska epätavalliseen kokoon 6″x12″. ”Tavallinen” koko on 12″x12″, eli puolikkaalla sivulla mennään. Hetken aikaa mietin, että haluanko osallistua, sillä sivun säilyttäminen kansiossa tuntui ongelmalliselta, mutta tämän ratkaisin teippaamalla sivun kiinni kansiossa valmiina olevaan valkoiseen 12″ paperiin. Siellä se säilyy sitten muiden ”normaali” kokoisten sivujen kaverina. :)

Hyvä olo

Tällainen siitä sitten syntyi. Sivuun on käytetty (ja jopa suunnilleen tässä järjestyksessä): Washiteippejä, Gessoa, Sulkaleimaa Stazonilla, Shimmerzs Paintsin TextureZ Sandy Stone kohopastaa StencilGirlin sabluunan läpi, Lindy’s Stamp Gangin mistejä, Isorakeista kohopulveria roiskeina, Ompelukoneen siksakkia, puolihelmiä ja Scrapfellowin puupahvikuvioita. Otsikko on stanssattu Die-Versions– Lady Liberty ja kukka Joy! – Vintage Flourishes 6003/0030 stansseilla.

Tällaisena sivu päätyi sitten kansioon säilytykseen. Eli oikeastaan pelkän hassun koon takia ei haastetta kannattanutkaan pelästyä, vaikka aluksi niin meinasikin käydä. :)

Hyvä olo2

9 kommenttia artikkeliin ”Skräppihetket haaste # 26 – Sivu kokoon 6″x12″

  1. Oi, kaunis, harmoninen sivu! 6×12 leiskoillehan on muuten myös muovitaskuja jotka menee normaaleihin kansioihin myös. Tosin onhan tuo vähän sellainen koko, että ei niitä tule tehtyä niin paljon, että onko järkeä ostaa kokonaista muovitaskupakkausta.. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s