Pieni kummityttö

Jokin aika sitten olin AnunPutiikeilla askartelemassa, kun Anu järjesti pienimuotoisen askartelutapahtuman. Kasailin siellä sivun kummitytöstäni. <3

Enni puolivuotias

Sivu on tehty 12″x12″ American Craftsin valkoiselle tekstuuripintaiselle kartongille. Aloitin maalaamalla Gessoa StencilGirlin sabluunan läpi. Kuivan Gesson päälle maalasin vesiväreillä. Kävin läpi vedellä koko sivun ja vain värillä sinne minne halusin, jotta värien ja valkoisen kartongin rajoista ei tulisi liian selkeitä. (Tästä syystä myös koko paperi on aavistuksen verran kupruilla ja tämä on ensimmäinen leiska, jota olen ikinä joutunut silittämään. Tosin koska en uskaltanut kovin kuumalla tätä silittää enkä painaa liikaa, niin pieniä ryppyisyyksiä kuvassa silti näkyy, mutta kyllä ne ajan kanssa asettuvat) :D Tämän taustan tein valmiiksi jo kotona ja itse askartelutapahtumassa kasailin sivun loppuun. :)

Valokuvan alta löytyy washiteippejä ja revittyjä paperin palasia, joiden reunoja kävin läpi erivärisillä musteilla. Koristeina on helmihattuja ja itseliimattavia puolihelmiä, joita kiinnitin Strong & Precisella. Itse pidän tästä liimasta, koska se kuivuu kirkkaaksi kuten Glossy, mutta itse liimapurkissa on niin näppärä painettava korkki, ettei purkki ole ikinä itselläni tukkeutunut kuten Glossy jokaikisen kerran… Lisäksi pikku yksityiskohtana löytyy pinkki hiuspinni. :)

Enni-otsikko on stanssattu Die-Versions – Editor in Chief fonttistanssilla BigShotilla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s