Kolme tapaa

Tein kolme korttia tällä ihanalla Chocolate Baroquen Cornflower leimasimella. Leimasin on ollut itselläni jo hetken, mutta vasta nyt pääsin käyttämää sitä. :)

Cornflower1

Ensimmäisessä kortissa käytin musteen sijaan leimaamiseen akvarelliliituja. Suihkaisin liidun pintaan hieman vettä ja hieroin sormella liidusta irti väriä leimasimeen. Kun olin levittänyt koko leimasimen alueelle värin suikin työalustalle ohuen kerroksen vettä, johon painoin leimasimen ja liikuttelin sitä vähän paikoillaan. Tein ensimmäisen leimauksen suttupaperille ja toisen valkoiselle pellavateksturoidulle kartongille. Samaa kartonkia käytin myös kortin alemmassa kerroksessa, johon leimasin Creative Expressionin Mini Swirl kiekuroita Brilliancen Pearlescent Purplella ja Coralilla. Lisäksi kortissa on käytetty mustaa kartonkia ja geelikynää.

Cornflower2

Toiseksi kortiksi tein muistokortin. Korttiin leimasin kukan VersaMarkilla ja embossasin mustalla kohojauheella. Ennen leimaamista ja embossausta käsittelin pinnan sähköisyyden poistajalla, joka estää kohojauheen tarttumisen esim. sormenjälkiin. Myös kortin reunat saivat embossauksen. Lopuksi koristelin korttia muutamalla Want2Scrapin strassilla.

Cornflower3

Kolmanteen korttiin leimasin Cornflowerin mustalla Versafinella ja väritin SplashInkeillä (Maikkis teki näistä aivan mahtavan tutoriaalin, käy kurkkaamassa se täältä.) Stanssasin neliöstanssilla kolme ikkunaa paneeliin ja piirtelin tikkauksia geelikynällä. Tausta paperi on akvarellipaperia, jonka maalasin Americana akryylimaaleilla: Royal Fuchsia ja Primary Yellow. Kortin reunoihin levitin sormella myös vähän Brilliancen musteita.

Kaikki kortit on tehty 12cm x 12cm kokoisille korttipohjille ja paneelit on leikelty giljotiinipaperileikkurilla.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Kolme tapaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s