Analyysi

Lauantai vietettiin Riihimäellä Karitan järjestämässä askartelutapaamisessa. Pääsin siellä ”korkkaamaan” uuden Tampereen rautatieaseman edestä Tigerista ostetun lelun, nimittäin kukanpiirtely-työkalun. Siinä on sabluuna, jossa kaksi erihalkasijaista hammaskehällistä ympyrää, sekä kolme erikokoista rattasta, joissa on reikiä spiraalin mallisesti. Riippuen kumpaa hammaskehää käyttää ja mitä kolmesta erikokoisesta rattaasta ja mitä reikäspiraalin reikää käyttää saa erilaisia kukkia piirreltyä pyörittämällä ratasta kynänkärki reiässä. Ja ei ollut kallis kun uusi lelu maksoi vain 2€. ;) Tälläinen on ollut itselläni joskus lapsena, mutta se on vuosien saatossa hukkunut.

piirtely

analyysi

Eli kaikki taustan kukat on piirrelty sillä työkalulla 12″x12″ valkoiselle kartongille mustalla geelikynällä. Koristeeksi laitoin myös vähän roiskeita ja pieniä erivärisiä nappeja, ohuita Teippitarhan washiteippejä, sekä muutaman niitin mahtavalla Tim Holz nitojalla, jota Jehkotar lainasi. Kiitos siitä! :) Otsikko on stanssattu Die-Versions – Editor in Chief fonttistanssilla.

leiska1

Kerrankin sattui löytymään myös tekovaiheesta vähän kuvaa. Työpöytä näyttää itselläni aina tältä: siihen mahtuu juuri ja juuri 12″ sivu! Kiitos vielä kaikille mahtavasta seurasta ja erityis kiitos Karitalle tapahtuman järjestämisestä, oli kyllä kiva päivä! :)

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Analyysi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s