Hirrrmuinen peto

Kävin läpi valokuvapinoani ja houkuttelevimmalta näytti kuva meidän haukottelevasta kissasta. Joten sen avuin purin skräppäilyintoani tähän leiskaan. :)

hirrrmuinen peto1

Taustapaperina on Teresa Collinsin Stationery Noted pakkauksen sivu. Tuputin taustalle pinkkiä ja keltaista akryylimaalia ja niiden päälle vähän gessoa, jottei väristä tullut liian päällekäyvä. Tein myös taustalle mustia roiskeita Lindy’s Stamp Gangin mistillä. Misteillä värjäsin myöskin kuvan alta pilkistävät kukat, sekä kirjansidontanauhan, jonka saa myttäämällä helposti rypistettyä.

hirrrmuinen peto2

Kuvan päällä oleva kehys on stanssattu Imbression Obsessionin Square Shaker Frame stanssilla akvarellipaperista. Stansauksen jälkeen levitin kehyksen pintaan Snow-Texiä tasaisen epätasaisesti ja maalasin päälle Shimmerz Paintsin Witchy Poo Dimensionz helmiäismaalilla. Koristeina olevat Scrapfellowin puupahvikuviot saivat myös pintaansa Dimensionz maaleja Streets of Gold ja Orange u Pretty. Lisäksi koristeina löytyy puolihelmiä ja lasikoristeita.

 

Otsikko on stanssattu Die-Versionin Missy Micro stanssilla kartongista, jonka taakse liimasin Bilteman leveää kaksipuoleista teippiä ennen stanssausta. Kaksipuoleinen teippi tekee aakkosista tarroja, joiden asettelu leiskaan on huomattavasti helpompaa kuin irtokirjainten. :)

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Hirrrmuinen peto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s