Kevättä ilmassa

Olen aloittelemassa Addicted to Technicsin Desing Tiimissä ja en osallistu enää tämänkertaiseen haasteeseen, mutta tein silti kortin tällä ihanalla tekniikalla. Tämän hetkinen haaste on taustaa suolasta. Aikaa osallistua tähän haasteeseen on 9.4.2014 klo 18 asti. :)

honeyblossom spring

Suihkin akvarelli paperille ensin vähän vettä ja sitten perään Dylusionsin funky fuchsiaa ja after midnightia. Märkään pintaan ripottelin suolaa ja annoin taustan kuivaa. Kuivan taustan taakse liimasin leveää Bilteman kaksipuoleista teippiä ja Stanssasin Memory Box – Honeyblossom Spring stanssilla aukon. Liimasin sen mustan kartongin päälle ja kohdistin kukan irto osat paikoilleen käyttäen irtonaista kukkaa apuna. Lopuksi koristeeksi laitoin vähän hopeista narua ja pari strassia. :)

PS: Dekorette avaa tänään kivijalkamyymälän Sastamalaan!

5 kommenttia artikkeliin ”Kevättä ilmassa

  1. Kaunis, tuli ihan kun syksyllä itse tekemäni mieleen. :) Suolataustaa siinä ei ollut, mut olen sitäkin kokeillut. Pitääkin osallistua tuohon haasteeseen heti kun ehtii. :)

  2. Todella upean näköinen kortti… Näinkin sen luonnossa hetki sitten kun kävin Ritaa onnittelemassa ja ihastelemass Dekoreten uuden uutukaista myymälää :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s