Jauheväri ihanuuksia

Sain keskiviikkona ihania Lindy’s Stamp Gangin jauhevärejä hyppysiini ja pakkohan niitä oli heti testata.
Värit
Jauheet ovat sitä samaa ainetta, jota on Lindy’s Stamp Gangin mistipullon sisällä, eli juurikin sitä, mihin lisätään vain vesi. Nyt kun niitä on saatavilla herkullisissa pikkupurnukoissa niistä voi sekoitella itse omia mistejä tai värjätä erilaisia pastoja ja massoja. Ja nämähän sekoittuvat myös kivasti keskenään, joten värikartasta saa jättimäisen! Jauheita löytyy kahta erilaista: FLAT-etuliitteellä olevat sisältävät pelkkää väriä ja ilman liitettä olevissa on mukana helmiäistä.
värin valmistus suihkeina_edited-1
Purnukasta saa näppärästi jauhetta palettiveitsen kärjellä, jolla sitä on helppo kipata haluttu määrä suihkepulloon. Laitetun jauheen määrä ja veden suhde vaikuttaa automaattisesti siihen, kuinka tumma väristä tulee.
pastassa Gesso
kolmetapaa
Jauheet toimivat myös hyvin erilaisissa pastoissa ja maaleissa. Ensimmäisessä kuvassa on Lukas Studion Structuuripastaa, jossa on mikrolasihelmiä. Pasta kuivaa kirkkaaksi, jolloin väri pysyy voimakkaana ja säilyttää sävynsä. Toisessa kuvassa on gessoa ja jauhetta. Gesso sisältää valkoista pigmenttiä, jonka ansiosta valmiista maalista tulee pastellisävyistä. Sekä gessossa, että struktuuripastassa on suunnilleen sama määrä jauhetta, joskin itse gessoa lorahti vähän enemmän kuin struktuuripastaa… Päällimmäisessä tagissa on gessosekoitusta levitettynä StencilGirlin sabluunan läpi. Alemmassa tagissa on strugtuuripastaa, jonka alta näkyy leimaukset. Pohjimmaisena paperissa on vielä samasta väristä sekoitettua mistiä.
kukka
Viimeisenä suihkekäsittelyn sai pöydällä pyörinyt kukka, jonka reunoihin sipaisin vähän gessoa ennen suihkimista. Tähän mistiin käytin paljon jauhetta vesimäärään nähden, jolloin siitä tuli varsin tumma. :)
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s