Luovuus matkalla 2014

Pariviikkoa sitten turussa järjestettiin ensimmäinen Matka luovuuteen-tapahtuma. Aivan huikea matka!!! En pysty hehkuttamaan sitä tarpeeksi. :) Kiitos ihanat kanssamatkustelijat _huikeasta_ seurasta! Toivotaan, että ei jäänyt ensimmäiseen kertaan tämä matkailumuoto vaan, että Minna ja Elina rakentavat tälle jatkoa. :)

Finnabair, eli Anna Dabrowska piti meille kaksi ihanaa kurssia  ”Overemotional”-collage kanvaskurssin, sekä ”Colorology”-paper layout skräppäyskurssin. Tässä vähän kuvia omista kurssituotoksistani. Taulusta ja leiskasta voin kertoa sen verran, että kun ihanassa kurssikitissä oli metallisia Roomalaisia numeroita, käytin molempiin töihin kakkosen ja seiskan. Olen nyt 27 vuotias, kuin myös kuvissakin, jotka on otettu pari viikkoa ennen matkaa. Ajattelin, että näin näistä jää vielä parempi muisto tuleville vuosille. :)

Taulu1

leiska

Lauantai-iltaan kuului myöskin yllätysryhmätyö. 45 minuuttia aikaa tehdä taulu aiheesta Matka. Kiitos etenkin tälle ”meidän” ryhmälle, joiden kanssa sain olla taulua tekemässä. Vauhtia riitti ja oli hauskaa! :D

BE

Meidän ryhmä

 

Viikonlopunaikana oli myös Minnan valokuvaus- ja skräppäyspaja ja Elinan minialbumikurssi. Näistä tulee myöhemmin lisää kunhan saan ensin viimeisteltyä töitä. :)

Vielä lopuksi suurkiitos Paperilohikäärmeelle, Dekoretelle ja Klemmarikellarille, jotka avasivat ovensa vapaapäivänään meidän matkan takia. Ja mielettömille sponsoreille joiden tuotteita saimme ja joilla pääsimme leikkimään pitkin viikonloppua!

Oli se vain niin kiva matka <3

3 kommenttia artikkeliin ”Luovuus matkalla 2014

  1. aivan mahtavia kaikki sun työt! tuo canvas on todella upea!!! oli tosi mahtavaa tavata ihan oikeessa elämässä!!! toivottavasti nähdään joskus vielä uudelleen :) terkkuja, Sanna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s